Nea Radio

Selbusjøens fiskebørs 2020:

Årets fiskekonkurranse avsluttes 1. oktober

Ta størst ørret, røye og lake - eller lengste gjedde.

Denne ørreten leder konkurransen så langt. Den ble tatt natt til fredag 19 juni og veide hele 4.9 kilo (70cm lang). Den heldige fiskeren heter Erlend Skjørtvedt. Foto: Privat

Fra 12. juni til 1. oktober pågår det en stor fiskekonkurranse i Selbusjøen, stelt istand av Selbusjøen Grunneierlag, Best Selbu og Nea Radio.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2020 kl 13:53

Delta i konkurransen ved å sende inn dokumentasjon på fisken du har tatt. Reglene står detaljert forklart under. Premiene er store og til de respektive førsteplassene handler det om verdier for flere tusen kroner sponset av Best Selbu.

Største ørret
4.9 kilo (70cm lang) tatt av Erlend Skjørtvedt natt til 19. juni 2020.

Største røye
0,760kg tatt på marklokker i Kjelstadbukta den 17/6-20 av Eirik Slåttøy Eggen 7 år.

Lengste gjedde
1. plass: 99 cm (6.12 kg) tatt av Luis Erik Gomez Guldseth i Slindelva natt til 25. juni 2020.
2. plass: 96 cm, tatt av Hans Mack Berger 29. juni 2020.
3. plass: 77 cm, tatt av Hans Mack Berger 13. juni 2020.

Største lake
1. plass: 350 gram (43.5cm), tatt av Jo Skjøstad Husbyn (4år), Tuva Skjøstad Husbyn (6år) og Ingrid Skjøstad Husbyn (2år) på Flønes.

Se fiskereglene under bildet:

Eirik Slåttøy Eggen 7 år tok denne flotte røya på 0,760kg med marklokker i Kjelstadbukta den 17/6-20. Foto: Arne Olaf Eggen

Jo Skjøstad Husbyn (4år), Tuva Skjøstad Husbyn (6år) og Ingrid Skjøstad Husbyn (2år) fikk den her låkkån på 350gram og 43,5cm på markstang i dag tidlig ved hytta til bestefar Hans Mack Berger på Flønes, en fisk som kvalifiserer til førsteplassen i kategorien lake : ) Foto: Privat

1. plass: 99 cm (6.12 kg) tatt av Luis Erik Gomez Guldseth i Slindelva natt til 25. juni 2020. Foto: Trond Guldseth

Fiskeregler:

- Fisken må ha vært fanget, veid og/eller målt i tidsrommet 12 juni til 1. oktober.

Avgjørende mål/vekt:
- Største ørret, målt i vekt.
- Største røye, målt i vekt
- Største gjedde, målt i lengde
- Største lake, målt i vekt

- Fiskeredskaper som er tillatt: Alt unntatt garn.

- Premiering av de tre største fiskene i hver klasse skjer etter at konkurransen er avsluttet.

- Nye rekorder blir publisert og premiert undervegs i konkurransen.

Registrering gjøres ved å sende liggende bilde av fisker med fisk, og et bilde av fisken hvor lengde og vekt framkommer.

Bilde sendes til stian@nearadio.no.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...