Annonse
Nea Radio

Kiel2020:

Årets dansecruise avlyses

Jhohans er et av orkestrene som kan loggføre mange turer med Magic og Fantasy mellom Oslo og Kiel i regi Nea Radio Foto: Nils Kåre Nesvold

Corona setter en stopp for et av høstens vakreste eventyr.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.09.2020 kl 22:15

Annonse

Tirsdag ble det klart - årets dansecruise til Kiel er avlyst, rett og slett fordi situasjonen rundt Covid-19 er så usikker.

Nea Radio har hver høst siden 1998 arrangert cruise til Kiel for sine lyttere. Det vil si, to ganger, i forbindelse med innføringen av Color Lines nye skip, så gikk turen til København. Med på turene har det alltid vært trønderske band og trubadurer av ypperste klasse.

Drøyde i det lengste

Det satt langt inne å avlyse høstens utgave, som skulle foregått fra 5. - 7. november. I skrivende stund er Tyskland rød sone, noe som ville medført at alle som hadde gått i land, automatisk har måtte gå i 10 dagers karantene. I tillegg er det strenge restriksjoner ombord i båten og det er usikkert om hvor mange vi ville fått ta med på cruiset.

Om vi i det hele tatt ville fått ta med orkestre og om det ville blitt underholdning, er også svært usikkert.

Vårcruise

Da avgjørelsen om å avlyse høstens tur var tatt, kom idéen om et vårcruise opp. Dette tente både Color Line og Nea Radio på og det er derfor bestemt at, om virussituasjonen tillater det, skal jobbes med å planlegge en tur til våren.

Vi beklager overfor alle som hadde gledet seg til turen, og lover å komme sterkt tilbake så snart omstendighetene tillater det.

Nøkkelord