Nea Radio

Kiel2020:

Årets dansecruise avlyses

Jhohans er et av orkestrene som kan loggføre mange turer med Magic og Fantasy mellom Oslo og Kiel i regi Nea Radio Foto: Nils Kåre Nesvold

Corona setter en stopp for et av høstens vakreste eventyr.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.09.2020 kl 22:15

Tirsdag ble det klart - årets dansecruise til Kiel er avlyst, rett og slett fordi situasjonen rundt Covid-19 er så usikker.

Nea Radio har hver høst siden 1998 arrangert cruise til Kiel for sine lyttere. Det vil si, to ganger, i forbindelse med innføringen av Color Lines nye skip, så gikk turen til København. Med på turene har det alltid vært trønderske band og trubadurer av ypperste klasse.

Drøyde i det lengste

Det satt langt inne å avlyse høstens utgave, som skulle foregått fra 5. - 7. november. I skrivende stund er Tyskland rød sone, noe som ville medført at alle som hadde gått i land, automatisk har måtte gå i 10 dagers karantene. I tillegg er det strenge restriksjoner ombord i båten og det er usikkert om hvor mange vi ville fått ta med på cruiset.

Om vi i det hele tatt ville fått ta med orkestre og om det ville blitt underholdning, er også svært usikkert.

Vårcruise

Da avgjørelsen om å avlyse høstens tur var tatt, kom idéen om et vårcruise opp. Dette tente både Color Line og Nea Radio på og det er derfor bestemt at, om virussituasjonen tillater det, skal jobbes med å planlegge en tur til våren.

Vi beklager overfor alle som hadde gledet seg til turen, og lover å komme sterkt tilbake så snart omstendighetene tillater det.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...