Nea Radio

Ordfører i Tydal:

– Ære være Helge som har stått på så lenge

Foto: Elin Viken

Det sier ordfører i Tydal Jens Arne Kvello om Helge Kvithammer daglig leder i Sylene Eiendom As.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Da det ble kjent at Sylene Eiendom skal komme for salg, så var det mange som først trodde at det var selve Væktarstua hotell som skulle selges.

– Første gangen jeg så det ble jeg litt betenkt, for Væktarstua hotell er en primus motor i reiselivet i Tydal kommune. Det er viktig del av hyttelivet i Tydal og for kommunen i seg selv, understreker ordfører Jens Arne Kvello.

– Vi tok et møte med Helge Kvithammer og sønnen Tor Helge Kvithammer, daglig leder i Væktarstua Hotell, hvor de informerte om bakgrunnen for salget av Sylene Eiendom As. Det er på bakgrunn av at Helge har hatt litt problemer med helsen den siste tiden og har lyst til trappe ned for så å bli pensjonist, sier Jens Arne

Væktarstua Hotell er driftsselskap som drives av familien Kvithammer og de har som intensjon å fortsette driften av hotellet selv om eiendomsselskapet som eier huset blir lagt ut for salg.

Kjempe jobb for Tydal

Ordføreren er full av lovord om Helge Kvithammer for den innsatsen han har lagt ned for Stugudal og ikke minst Tydal kommune

– Helge Kvithammer har gjort en kjempejobb for Tydal og Stugudal og holdt dette i gang. Det er ikke så enkelt å drive et hotell på en så liten plass, de har fått til mye, sier Jens Arne og fortsetter, ære være Helge for å ha stått på så lenge.

Hør hele intervjuet med ordfører Jens Arne Kvello her:

Ordfører i Tydal er full av lovord om Helge Kvithammer, daglig leder i Sylene Eiendom As.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...