ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Ordfører i Tydal:

– Ære være Helge som har stått på så lenge

Foto: Elin Viken

Det sier ordfører i Tydal Jens Arne Kvello om Helge Kvithammer daglig leder i Sylene Eiendom As.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Da det ble kjent at Sylene Eiendom skal komme for salg, så var det mange som først trodde at det var selve Væktarstua hotell som skulle selges.

– Første gangen jeg så det ble jeg litt betenkt, for Væktarstua hotell er en primus motor i reiselivet i Tydal kommune. Det er viktig del av hyttelivet i Tydal og for kommunen i seg selv, understreker ordfører Jens Arne Kvello.

– Vi tok et møte med Helge Kvithammer og sønnen Tor Helge Kvithammer, daglig leder i Væktarstua Hotell, hvor de informerte om bakgrunnen for salget av Sylene Eiendom As. Det er på bakgrunn av at Helge har hatt litt problemer med helsen den siste tiden og har lyst til trappe ned for så å bli pensjonist, sier Jens Arne

Væktarstua Hotell er driftsselskap som drives av familien Kvithammer og de har som intensjon å fortsette driften av hotellet selv om eiendomsselskapet som eier huset blir lagt ut for salg.

Kjempe jobb for Tydal

Ordføreren er full av lovord om Helge Kvithammer for den innsatsen han har lagt ned for Stugudal og ikke minst Tydal kommune

– Helge Kvithammer har gjort en kjempejobb for Tydal og Stugudal og holdt dette i gang. Det er ikke så enkelt å drive et hotell på en så liten plass, de har fått til mye, sier Jens Arne og fortsetter, ære være Helge for å ha stått på så lenge.

Hør hele intervjuet med ordfører Jens Arne Kvello her:

Ordfører i Tydal er full av lovord om Helge Kvithammer, daglig leder i Sylene Eiendom As.

Nøkkelord

ANNONSE