Nea Radio

Korona:

Apoteket på Domus reduserer åpningstida

Vitusapotek Røros Foto: Privat

Vitusapotek på Røros tar grep for ikke å bli satt i sjakk matt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Fra tirsdag morgen er det ny åpningstid på Vitusapotek i Domussenteret på Røros.

Apoteket vil da holde åpent mandag - fredag 9-17, lørdag 9-15.

I en pressemelding heter det at for å forebygge at apoteket blir satt i “sjakk matt” velger vi nå å redusere bemanningen. Vi deler oss i to team som jobber på skift uavhengig av hverandre. Dette for å forebygge at alle ansatte risikerer å bli satt i karantene samtidig, hvis en ansatt blir mistenkt/får symptomer.

Med dette tiltaket står vi bedre rustet til å holde normal drift hele tiden, og får gjort alle våre oppgaver. Vårt viktigste mål er å holde apoteket åpent og sikre legemiddelforsyningen i regionen. Det er ingen dramatikk i dette, og det er ingen ansatte hos oss som har symptomer eller er mistenkt for smitte. Dette er et rent forebyggende tiltak etter føre-var prinsippet.

Denne avgjørelsen er tatt i samråd med kommuneoverlege Anne Lajla Kalstad.

Vi presiserer at vi gjør alle oppgaver som vi vanligvis gjør, ekspederer kunder i apoteket og sender medisinpakker til pakkekommisjonærene i distriktet.

Vi sender medisinpakker til Haltdalen, Ålen, Glåmos, Brekken, Os, Dalsbygda og Tufsingdalen.

I perioder kan det bli litt ekstra ventetid, og det kan være perioder vi ikke rekker å ta telefonen. Men ha tålmodighet med oss, vi jobber så raskt vi kan, heter det i pressemeldinga.

Vi trenger våre kjære kunders hjelp for å begrense smitte på apoteket, både til oss ansatte og våre sårbare kunder. IKKE oppsøk apoteket hvis du er smittet, er i karantene eller er forkjølet/har symptomer på luftveisinfeksjon.

Dette er veldig viktig!

Send noen andre med fullmakt for å hente det du trenger, eller ring oss gjerne på 72 40 64 50 så finner vi en løsning. Hjelp skal du få.


Bestill gjerne via vitusapotek.no og kom og hent ferdig bestilling når du får sms.

Dette reduserer tiden hver kunde er inne i apoteket.


En slik situasjon har ingen av oss vært i før. Men vi prøver å lære av Pippi; dette har vi aldri gjort før, så det klarer vi helt sikkert! Hvis alle jobber mot samme mål klarer vi det meste sammen.

Hold hjertet varmt og hodet kaldt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...