ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Åpning av nybrua på Årsøya

Erlend Mebust og Anne Nissestad Høgli sto for klipping av snora. Foto: Synne Dyrhaug

Klokken 12 mandag var det klart for offisiell åpning av den nye brua over til Årsøya, og det var både store og små som hadde tatt turen for å bivåne den høytidelige åpningen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ordfører Ole Morten Balstad hadde gitt bort det ærefulle oppdraget med å åpne brua til de to skoleelevene Erlend Mebust og Anne Nissestad Høgli. Over 200 personer hadde tatt turen ned for å få med seg åpningen av det som nå vil samle anleggene enda mer sammen. Nå er det ikke lange biten fra fotballbanen og ned til badestranden, eller gå over brua for å spille frisbeegolf. Korpset var på plass og etter åpningen fikk alle sammen gå over den flunkende nye brua bort til området ved Årsøya hvor det var ventet kaffe og is.

Ordføreren sa i sin tale at for et år siden hadde Ola Morten Eidem sagt at i 2019 skal brua være åpnet, akkurat på det tidspunktet hadde ikke Balstad særlig tro på at det skulle gå igjennom, men i dag står vi ved Årsøya og brua er åpnet. En liten "snakkis" var at brua hadde fått en dupp, men dette skulle det bli gjort endring på.

Ikke helt ferdig enda

Selv om både anlegget og åpningen av bruen er gjort er ikke området helt ferdig enda, fortsatt ønsket de å få enda litt mer midler til å utbedre og gjør området enda bedre. Fylkeskommunen ved MAy britt Lagesen og Tor Brant hadde tatt turen til åpningen og de var imponert over området på Årsøya og var glad de kunne bidra med midler.

Godt oppmøte! Foto: Synne Dyrhaug

Korps må til når det er åpning. Foto: Synne Dyrhaug

Foto: Synne Dyrhaug

ANNONSE