Annonse
Nea Radio

Storstuggu:

Åpnes for arrangementer igjen

Med nye retningslinjer for arrangement, kan Storstuggu endelig vise frem hva de har på plakaten denne våren.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Tidligere har det kun vært lov med ti personer i publikum på arrangement uten fastmonterte seter. Dermed ble det bare kinoen som har kunnet tatt i mot kultursultne gjester de siste månedene.

Nye regler

Nå er reglene endret til «maks ti personer på innendørs arrangement, likevel 100 personer hvor alle i publikum sitter på faste tilviste plasser», men samtidig er arrangementene kun for de som har bosted i Røros kommune.

- I tråd med anbefalingene fra regjeringen er kinoen og arrangementer på Storstuggu kun åpne for Røros kommunes innbyggere, og vi ber publikum om å overholde dette, sier kulturhusleder Anne Linn Vingelsgaard Schärer.

Muligheter for de som ikke kommer seg til Storstuggu også

For de som ikke kommer seg til Storstuggu, oppfordrer hun til å følge med på «Stuggustream» eller sjekke ut Storstuggu sin egen podcast «Stugguprat».

- I løpet av våren skal vi ta en prat med flere av gjestene som er innom Storstuggu, og først ut er «The Real Thing» som kommer på besøk den 1.april. Selve sendingen av Stuggustream er gratis, og her kan du få med deg en samtale med kveldens artist og andre spennende gjester før konsert, fortsetter Schärer.

Ida Jenshus er an av de man kan treffe på Storstuggu denne våren. Foto: Marthe Vannebo

Teater, revy, konserter og mye mer!

Det er mange opplevelser i vente for de som er klar for litt kultur igjen.

-Den 10.mars får vi besøk av Turneteatret i Trøndelag med forestillingen «Best før», og så går det slag i slag med russerevy, Vinterfestspill, konsert med Bjarne Brøndbo, Valkyrien Allstars og Ida Jenshus, danseforestillingen «Hardly ever» samt barneforestillinger fra både Riksteatret og Teater Innlandet, oppsummerer kulturhuslederen.

Ønsker velkommen i trygge rammer

Storstuggu gleder seg til å ta imot folk på huset igjen, men de oppfordrer folk til å holde seg oppdatert på hjemmesiden deres og i sosiale medier, da programmet raskt kan endre seg utifra smittesituasjonen i kommunen.

-Storstuggu skal være en trygg arena, og vi følger alle smittevernsregler og gjeldende retningslinjer. Nå gleder vi oss alle til å endelig kunne tilby publikum opplevelser igjen, og vi vil også slippe flere nyheter fremover, avslutter Schärer i en pressemelding.

Annonse