ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Helt nytt konsept:

Åpner treningssenter i Meråker

Godfølelsen: Marianne Lorvik (t.v) skal lede Feelgood treningssenter i Meråker. Her er hun sammen med Christian Bache som er markedsleder for kjeden. Foto: Feelgood Treningssenter

- Ikke alle er skistjerner. Vi lager hverdagshelter, sier Christian Bache i Feelgood treningssenter.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.11.2019 kl 17:22

ANNONSE
Annonse

– Vi skal ikke skape idrettshelter, vi skal skape hverdagshelter, sier Christian Bache, markedsleder i treningssenterkjeden Feelgood. I helga åpner de en ny filial i Meråker, og Christian mener at dette kommer til å bli tatt godt imot.

– Vi er i sterk vekst og har filialer over hele landet. Selv på lille Dombås, hvor vi åpnet en filial for bare noen få måneder siden, har senteret blitt så populært at de allerede nå må utvide.

Saken fortsetter under lydklippet

For alle

Konseptet består av en sirkel med ti forskjellige, motoriserte treningsapparater som tilsammen trener hele kroppen.

– Det betyr at apparatene sikrer at du trener riktig. I tillegg betyr det at de kan brukes av folk i rullestol og folk med sykdommer som MS, fibromyalgi og andre leie sykdommer folk faktisk har. Christian forsikrer imidlertid om at det er fullt mulig å trene skikkelig hardt ved å bruke disse maskinene.

– Det er ingen ting i veien for at også toppidrettsutøvere kan få kjørt seg varme her, ler han.

Drives lokalt

Det er Marianne Lorvik som skal drifte senteret og hun har lokal tilknytning.

– Marianne er opptatt av å samarbeide med andre aktører i Meråker, så det skal bli spennende å se hva hun får til. Selve åpningen er på lørdag og Christian lover både kake, kaffe og muligheten for å vinne medlemskap.

Rørende

Ifølge Christian Bache er det givende å jobbe med å gi folk et bedre liv.

– Jeg har vært med å bygge opp denne kjeden fra starten. Vi overøses av tilbakemeldinger der folk forteller at de har fått et nytt liv etter å ha begynt å trene hos oss. Vi har som ambisjon å gjøre Norge til et gladere sted og jeg føler at vi er på god vei, avslutter han.

Nøkkelord

ANNONSE