Nea Radio

Helt nytt konsept:

Åpner treningssenter i Meråker

Godfølelsen: Marianne Lorvik (t.v) skal lede Feelgood treningssenter i Meråker. Her er hun sammen med Christian Bache som er markedsleder for kjeden. Foto: Feelgood Treningssenter

- Ikke alle er skistjerner. Vi lager hverdagshelter, sier Christian Bache i Feelgood treningssenter.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.11.2019 kl 17:22

– Vi skal ikke skape idrettshelter, vi skal skape hverdagshelter, sier Christian Bache, markedsleder i treningssenterkjeden Feelgood. I helga åpner de en ny filial i Meråker, og Christian mener at dette kommer til å bli tatt godt imot.

– Vi er i sterk vekst og har filialer over hele landet. Selv på lille Dombås, hvor vi åpnet en filial for bare noen få måneder siden, har senteret blitt så populært at de allerede nå må utvide.

Saken fortsetter under lydklippet

For alle

Konseptet består av en sirkel med ti forskjellige, motoriserte treningsapparater som tilsammen trener hele kroppen.

– Det betyr at apparatene sikrer at du trener riktig. I tillegg betyr det at de kan brukes av folk i rullestol og folk med sykdommer som MS, fibromyalgi og andre leie sykdommer folk faktisk har. Christian forsikrer imidlertid om at det er fullt mulig å trene skikkelig hardt ved å bruke disse maskinene.

– Det er ingen ting i veien for at også toppidrettsutøvere kan få kjørt seg varme her, ler han.

Drives lokalt

Det er Marianne Lorvik som skal drifte senteret og hun har lokal tilknytning.

– Marianne er opptatt av å samarbeide med andre aktører i Meråker, så det skal bli spennende å se hva hun får til. Selve åpningen er på lørdag og Christian lover både kake, kaffe og muligheten for å vinne medlemskap.

Rørende

Ifølge Christian Bache er det givende å jobbe med å gi folk et bedre liv.

– Jeg har vært med å bygge opp denne kjeden fra starten. Vi overøses av tilbakemeldinger der folk forteller at de har fått et nytt liv etter å ha begynt å trene hos oss. Vi har som ambisjon å gjøre Norge til et gladere sted og jeg føler at vi er på god vei, avslutter han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...