Nea Radio

Stjørdal kommune:

Åpner teststasjon på Trondheim lufthavn Værnes

Åpner teststasjon: Nå kan du teste deg ved ankomst til Trondheim lufthavn Værnes. Foto: Sofie Skarholt Ottesen/arkiv

Oppfordrer alle som kommer fra utlandet til å teste seg for Covid 19.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Etter oppdrag fra Helsedirektoratet i denne uka åpner Stjørdal kommune en teststasjon for Covid-19 på Trondheim lufthavn Værnes fredag, skriver kommunen i en pressemelding.

Teststasjonen er bemannet med helsepersonell fra kommunen som har påtatt seg å endre arbeidssted for en periode.

Teststasjonen vil være i ankomsthallen i 1 etasje.

Testing på stasjonen skal primært være til passasjerer som kommer til regionen med internasjonale flyvninger. Vi vil og tilby og teste personer som har vært i utlandet, men kommer til Trondheim lufthavn Værnes som transfer passasjerer.

Testing er frivillig for den enkelte. Kommunen oppfordrer alle som kommer til landet å teste seg. Dette for å forhindre videre smitte, noe som vil beskytte både den enkelte og samfunnet som helhet.

Passasjerer som kommer fra «Røde» land SKAL rett i karantene, og bør benytte sjansen til å teste seg på vår stasjon. De skal og ha på munnbind helt til de er på adressen de skal være i karantene.

Stjørdal kommune vil benytte anledningen til både å takke sine dyktige ansatte og Avinor for at dere har gjort dette mulig, melder kommunen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...