Nea Radio

Åpner ikke for breddeidretten

Arkivfoto

Fredag kunngjorde helse- og omsorgsminister Bent Høie på en pressekonferanse at breddeidretten ikke åpner 1. september, slik som mange har antydet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.08.2020 kl 18:35

– Vi åpner ikke for kamper og konkurranse for voksne i breddeidretten fra 1. september, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie under regjeringens pressekonferanse fredag.

Det idretten ønsker er et unntak fra dette kravet for å arrangere cuper og kamper. Smittesituasjonen tilsier at vi ikke kan det nå, svarer Høie på spørsmål om idrettens situasjon.

Burde vært åpnet for normal trening

– Det er greit at det fremdeles ikke er lov til å spille kamper, men jeg synes det skulle ha vært åpent for å trene som normalt, sier Ole Garberg fotballtrener for Selbu BK.

– Jeg synes det er fint at de åpnet for at de yngre fikk spille og trene som normalt fra 1. august, men når du har et fotballag som har både junior og seniorspillere, da blir det litt rart at juniorspillerne får trene normalt mens seniorspillerne må følge restriksjoner.

Mister motivasjonen

– Som mange andre lag, så merker også vi at de eldre spillerne mister motivasjonen når de ikke får trene som normalt, enkelte har faktisk gitt seg for sesongen, forteller Ole Garberg før han legger til, vi er i nå i dialog med fotballkretsen om å få til et junior lag, slik at de i det minste får et tilbud om å spille kamper, avslutter Ole Garberg

Fotballtrener for Selbu Ballklubb Ole Garberg ved en tidligere anledning

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...