Nea Radio

Museene i Sør-Trøndelag:

Åpner igjen 13. mai

Åpner: Nå kan MiST åpne sine museer igjen. Her er det nasjonale museet for populærmusikk Rockheim avbildet. Foto: MiST

Museene i Sør-Trøndelag (MiST) har vedtatt å åpne alle museene 13. juni, etter at Helsedirektoratet har avklart at museene kan åpne for enkeltgjester så lenge den enkelte overholder de alminnelige smittevernreglene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Vi gleder oss veldig til å ta imot publikum, men velger en forsiktig linje. Når vi åpner skal vi tilby sikre omgivelser for både besøkende og ansatte, sier Nina Refseth, administrerende direktør i MiST.

Vi skal gi god informasjon om hvilke regler som gjelder, ha særlig godt renhold og gjøre det enkelt med kontaktløs betaling. Så vil vi lage et skreddersydd sommerprogram, og håper at mange gjester prøver et museum de kanskje ikke kjenner fra før. Det vil bli et variert tilbud til ulike grupper, med særlig vekt på barnefamiliene i sommer.

Mange museum

Museene i Sør-Trøndelag AS omfatter Rørosmuseet, Sverresborg Trøndelag folkemuseum, Norsk Døvemuseum, Trondhjems Sjøfartsmuseum, Ringve Musikkmuseum, Rockheim, Trondheim kunstmuseum, Nordenfjeldske kunstindustrimuseum, Kystmuseet Museet Kystens Arv, Orkla Industrimuseum og Rindal skimuseum. Museene har i alt 25 visningssteder.

Museene i Sør-Trøndelag (MiST) har vedtatt å åpne alle museene 13. juni, etter at Helsedirektoratet har avklart at museene kan åpne for enkeltgjester så lenge den enkelte overholder de alminnelige smittevernreglene. Det vil si at alle gjester som går på egen hånd kan komme på besøk. I tillegg til å holde avstand, ha god håndhygiene og hoste i armkroken, ønsker vi at gjester som er syke eller er i karantene utsetter besøket. For gruppebesøk og omvisninger er å regne som arrangement, og blir regulert av de reglene som til enhver tid gjelder for det. Museene vil da registrere alle besøkende i tråd med smittesporingsreglene. Mer detaljert informasjon om åpningstider og retningslinjer vil komme på hjemmesidene.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...