Nea Radio

Tilbudet varer ut mars:

Åpen kirke i Hommelvik

Åpner kirka: Fra onsdag 10. februar kan du benytte deg av tilbudet en gang i uka. Foto: Hommelvik menighetsråd

Hommelvik menighetsråd Åpner kirka ettersom det ikke er vanlig gudstjenesteaktivitet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Når vi ikke kan ha vanlig gudstjenesteaktivitet, håper vi «Åpen kirke» kan være et godt tilbud, og kirken vil være åpen hver onsdag, fra og med 10. februar, mellom klokken 11:30 og 12:30, skriver Hommelvik menighetsråd i en pressemelding.

Åpen kirke er et tilbud til alle som ønsker å komme inn og besøke det vakre kirkerommet vi har i Hommelvik kirke. Et rom for både lystenning, ettertanke, stillhet og bønn.

Uansett motivasjon, dagsform eller avklart forhold til tro og tvil, er dørene til Hommelvik kirke åpne for alle som ønsker å komme inn.

Du kan komme innom for fem minutters stillhet, eller sitte ned en time.

Om du søker et rolig sted, er ensom, ønsker å ha en stund for seg selv eller sammen med andre, så er du hjertelig velkommen. Det er ingen forpliktelser, og det vil være kirkelig ansatte eller frivillige medarbeidere, som bryr seg om deg, til stede i kirken.

På grunn av smittevernreglene vil det være begrensninger på hvor mange som kan være inne i kirken samtidig.

Vi vil sørge for at nødvendige hygienetiltak blir overholdt, og det er viktig for oss i menighetsrådet at det skal være trygt og godt å komme til kirken.

Kirken holdes åpen av ansatte og frivillige. Har du lyst til å bidra til å holde kirken åpen, få en mulighet for å gi noe til andre, men også å få noe selv i form av tid til ro og ettertanke, så er det bare å ta kontakt med kirkekontoret.

Vi i Hommelvik menighetsråd håper at alle som sokner til Hommelvik kirke vil benytte seg av tilbudet. At folk vil stoppe innom på gåturen sin eller i lunsjpausen, og at flere får vite om tilbudet om at Hommelvik kirke er åpen hver onsdag i tidsrommet 11:30 til 12:30, frem til utgangen av mars, heter det i pressemeldingen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...