Nea Radio

Rektor viste frem Hov Skole

Åpen Dag

ÅPEN DAG: Rektor ved Hov Skole, Ann-Iren Nilsen Heksem Foto: Per Magne Moan

Rektor Ann-Iren Nilsen Heksem inviterte alle kommunens innbyggere til Åpen Dag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tirsdag hadde elever og lærere ved Hov Skole i Ålen forskyvd skoledagen noen timer, slik at foreldre og andre interesserte kunne stikke innom for å følge undervisningen på ettermiddagen.

Rektor Ann-Iren Nilsen Heksem sier at alle kommunens innbyggere var inviterte for å se hvordan man har det på skolen.

Stabilt elevtall

– I dag har Hov Skole hatt Åpen Dag fra klokken 14 til 17, der innbyggerne har kunnet komme å se hva vi driver med. Alle klassene har hatt et eget opplegg på sine klasserom, sier hun.

Artikkelen fortsetter under bildet

ÅPNE DAG: Lang dag ved Hov Skole Foto: Per Magne Moan

Det er i dag rundt 180 elever ved skolen, et elevtall som har vært stabilt i mange år. Rektor sier det er en moderne skole hun er stolt av.

– Vi har chromebook og smartboard og jeg synes vi følger med i tiden, sier hun.

Skolen er en institusjon som ofte blir gjenstand for reformer, og da Hov Skole ble totalrenovert rundt årtusenskiftet, var det åpne løsninger som var det store. Elevene satt i klasserom uten vegger mellom.

Mange reformer

Dette er det endret på nå. Alle klasser har egne rom med vegger og dører.

– Da det ble renovert forrige gang var det åpne løsninger. Nå er det helt lukket og vi kan synge og diskutere uten å forstyrre naboklassen, sier hun.

Tirsdagens arrangement var så vellykket at rektor tar sikte på en lignende dag om to år.

Hør intervju med rektor Ann-Iren Nilsen Heksem her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...