ANNONSE
Annonse

Åpen dag hos Fides

Arbeids- og inkluderingshuset Fides inviterer til åpen dag i sitt flunkende nye bygg i Stjørdal sentrum

Andreas og Mette, ansatt og veileder hos Fides. Foto: Idunn Thorsø

Arbeids- og inkluderingshuset Fides har nettopp flyttet inn i et flunkende nytt bygg i Stjørdal sentrum, og i den anledningen har de invitert til Åpen dag 20.september fra klokka 10-14. Stolte ansatte håper så mange som mulig kommer på besøk, og lokker med både foredrag, presentasjoner av ulike aktiviteter og nybakte fiskekaker blant annet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.09.2018 kl 11:01

ANNONSE
Annonse

- Fides er verdens beste arbeidsplass, spesielt for oss som sitter i rullestol, forteller Andreas Vigen. Han er ansatt på aktivitetssenteret og har jobbet her siden 2010.

- Nå har vi fått et fantastisk flott og moderne bygg, så nå håper vi så mange som mulig kommer innom for å se hva vi gjør og hvor fint vi har det her.

Mette Ovesen Brænne er veileder og jobber i Arbeids- og inkluderingsavdelingen. Hun håper spesielt at folk fra regionens næringsliv tar turen på torsdag.

- Vi er opptatt av godt samarbeid og har fokus på at folk skal føle mestring og ha oppgaver de er kapable til. En god dialog med næringslivet er derfor en viktig del av jobben vår i tillegg til vårt samarbeid med NAV og kommunen.

Fides består av tre avdelinger som før lå på hver sin kant, men som nå er huset under ett og samme tak. Arbeid og Inkludering, VTA (Varig Tilrettelagt Arbeid) og Aktivitetssenteret.

- Vi gleder oss veldig til å få besøk og har et spennende program å tilby- hvor det både skal foregå ting inne og utendørs, avslutter Mette og legger til at det også blir mulighet til å kjøpe forfriskninger og forskjellige ting som deltagere og ansatte har produsert.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Advarer mot vanskelige kjøreforhold

Advarer mot vanskelige kjøreforhold

Fredag er det fare for underkjølt regn i Trøndelag.

Litauisk vogntog sto fast i Tydal

Litauisk vogntog sto fast i Tydal

Vogntoget sperret fylkesvei 705 delvis i nesten ett døgn.

Stjørdal AP klar med styret

Stjørdal AP klar med styret

I går kveld ble det avgjort at Sissel Helene Bakken blir sittende som leder i Stjørdal Arbeiderparti.

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten i Nea Radio denne uka er Martin Eriksson.

Store endringer i melkeproduksjonen i Trøndelag

Store endringer i melkeproduksjonen i Trøndelag

Melkeproduksjonen reduseres i kyst- og bynære kommuner – og øker ellers i fylket. I Stjørdal er melkeproduksjonen halvert siden 1998.

Håkon Einarsve fra	Stjørdal ny AUF-leder

Håkon Einarsve fra Stjørdal ny AUF-leder

Håkon Einarsve fra Stjørdal ble i helga valgt til ny leder i Trøndelag AUF. Emilie Græsli fra Tydal ble valgt til 1. nestleder og Helene Wean fra Hommelvik ble 2. nestleder. Trøndelag AUF er det største fylkeslaget i Norges største ungdomsorganisasjon.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE