Nea Radio

Langåsen høytids- og merkedagssangforening:

Anti-vegetar jul

Kjøtt-jul: En jul uten kjøtt er som en munn uten spøtt, mener Langåsen høytids- og merkedagssangforening. Foto: Privat:

Ei jul uten kjøtt er som en munn uten spøtt, mener bandet i en pressemelding.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tidligere i høst innkalte et av bandmedlemmene i Langåsen høytids- og
merkedagssangforening til et møte i bua si. Han (eller hun) hadde noe på hjertet. Noe hun (eller han høyeste) hadde holdt for seg selv ei god stund, og som nå bare måtte ut. Han (eller hun med svart hår) maktet ikke lenger å holde det skjult for bestevennene sine, og hun (eller han med caps) var nå spent på hvor mye hemmeligheten sin kunne ødelegge for bandets fremtid.

Han (Andreas) satt med ei nepe i hånda, kremtet nervøst og sa: “Jeg har slutta, eller tatt en lang pause, tror ikke det er for alltid, altså, men i hvertfall for ei god stund, med kjøtt.”

Andreas (ikke han) sa forskrekket: “Men, hva skal du gjøre på årets julekonsert da? Steinebein (Hofstad) skal jo servere smalahove, akkurat som i fjor! Det er jo blitt en juletradisjon! På samme måte som at Bjørn Hammer kommer og spiller julesaxofon, og at Svein Terje Aspen gjør de crazytinga sine!”

Andreas (Aasarød): “Jo, da skal jeg kanskje spise kjøtt. Men ikke på julaften, for eksempel.”
Resten av bandet satt og så i gulvet. De visste ikke hva de skulle si. De er ikke like god til å
prate som psykiateren (Andreas).

Så gikk alle hjem til sitt. Ingen kontakt på flere uker. Vegetarianeren sendte til slutt melding til de andre i bandet. Han spurte om det ble øving snart. Og det ble det. Blod er tykkere enn kjøtt!

Årets julekonsert heter: Ei jul uten kjøtt er som en munn uten spøtt.
Den avholdes faktisk to ganger i år!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...