Nea Radio

Røros sykehus:

Ansatt har testet positivt på koronavirus

Foto: Røros kommune

En ansatt på Røros sykehus, St. Olavs hospital, har testet positivt på koronavirus.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 25.05.2021 kl 21:02

Den ansatte jobber ikke klinisk, og har ikke pasientkontakt, skriver sykehuset på sin hjemmeside. 25 ansatte er foreløpig satt i karantene. Hendelsen får foreløpig ingen konsekvenser for pasientbehandlingen.

Samtlige ansatte som ble satt i karantene har gjennomgått koronatesting, og alle prøvesvar er negative.

Brukere kommer ikke til å merke stort

Ordfører Isak Busch på Røros er tydelig på at brukere som får mat levert fra kjøkkenet på sykehuset ikke skal bli skadelidende fordi om det nå er avdekket smitte på sykehuset.

- Maten leveres fra Unicare noen dager nå, sier Busch.

God oversikt

Etter den kaotiske tiden med smitteutbrudd i regionen sier ordføreren nå at ting ser bedre ut.

- Enn så lenge så ser det ut til at vi har god oversikt over situasjonen og vi har ikke fått meldinger om ytterligere smittede på Røros nå, sier han.

Enda er det høyt trykk når det gjelder testing av covid-19 på Røros.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...