Nea Radio

Ny konsertarrangør i Røros:

Annonserer snart de første konsertene

Fra venstre: Stein Vanebo, Snorre Hov, Thomas Ryjord, Wenche Sundt Bendixvold-Ryjord. Foto: Røros konserter

Lokale krefter går sammen med konsertarrangøren Trondheim Stage og stifter nytt Røros-selskap som skal arrangere konserter og festivaler i Røros-regionen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Bak Røros Konserter AS står Trondheim Stage, Rørosingen Snorre Hov samt Thomas Ryjord og Wenche Sundt Bendixvold-Ryjord som nylig flyttet fra Trondheim til Røros.

Bjuder på

Ekteparet Thomas Ryjord og Wenche Sundt Bendixvold-Ryjord driver musikkfestivalen Trondheim Calling og selskapet Bjuda På som driver rådgivning rundt arrangement, miljø og markedsføring.

Snorre Hov driver aktivitetssenteret Rabalder og har i en årrekke vært involvert som underleverandør i store arrangement i regionen som Rørosmartnan og Tydalsfestivalen.

Trondheim Stage står blant annet bak storkonsertene i Granåsen og Sverresborg med artister Metallica, Robbie Williams, Bruce Springsteen og Elton John og festivalen Trondheim Rocks.

Dette er den første konsertetableringen utenfor Trondheimsregionen hvor Trondheim Stage er involvert.

- Trondheim Stage har som visjon å være ledende leverandør av store kulturopplevelser innen vår region samtidig som vi skaper samarbeid og samspill med næringslivet. Så når noen gode venner fra bransjen tar kontakt for å utvikle dette i Fjell-regionen blir vi beæret, og vi ser spennende muligheter fremover, sier Mård Askim i Trondheim Stage om nyetableringen.

Thomas Ryjord vil være daglig leder i det nye selskapet. Mård Askim blir styreleder.

Mye potensiale i fjellregionen

Selskapet planlegger konserter i ulik størrelse, både innendørs og utendørs og både for barn, ungdom og voksne. Det nye selskapet ser mye potensiale i regionen.

- Vi sitter på et stort nettverk, og har mange ideer vi ønsker å bringe til livs. Røros har allerede et sterkt kulturliv, unike omgivelser og historie som vi gleder oss til å bli en del av, sier daglig leder Thomas Ryjord.

De første konsertene blir annonsert i slutten av august.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...