Nea Radio

VM i Rallycross

Annette fratrer som leder

Annette Tollefsen Jensen fratrer stillingen som leder i HellRX. Foto: Anne Leinum

Pandemien har gjort at den stødige lederen for HellRX har mistet motivasjonen til å lede organisasjonen videre.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Jeg tror det er lurt å la nye krefter få komme til, sier Anette Tollefsen.

Hun har nå fratrådt sin stilling som leder i HellRX etter tre år, og tror flere ledere av arrangement kjenner på en litt manglende motivasjon for tiden.

VM i Rallycross på Lånke VM er avlyst i år og alt som skjer fremover omhandler neste års arrangement. Hun innrømmer at covid-19 er en sterkt medvirkende faktor til at det er vanskelig å motivere seg for å lede et så stort prosjekt videre.

- Stjørdal er strengere enn Norge

Selv om retningslinjene på Stjørdal har vært tøffere på Stjørdal enn generelt i Norge er Tollefsen glad for akkurat det. Hun representerer KrF i kommunestyret på Stjørdal, og vil ha nok å henge fingrene i selv om hun ikke leder HellRX lenger. Reglene som gjorde at VM ble avlyst er regler hun setter pris på.

- Jeg er så glad for at vi har lagt oss på denne linjen, vi kan like det eller ikke, men det handler om å slå det ned så fort det bryter ut, sier hun.

Sirkushest

Selv om hun nå ikke skal være med som arrangør i Lånke vil hun likevel være på plass som tilskuer, i følge henne selv.

- Jeg har jo på en måte blitt en del av det, og vi er jo med i et bakkeløp oppe i Nord Norge, så motorsporten slipper vi ikke, sier hun.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...