Nea Radio

Røros:

Anita er nyvalgt leder i fotballgruppa

Ny leder: Anita Rennemo har tatt på seg vervet som leder av fotballgruppa i Røros IL. Det skjer i en tid hvor det er vanskelig å få folk til å ta på seg slike verv. Foto: Anita Sivertsgård

Anita Rennemo er en engasjert dame, og nå har hun tatt på seg vervet som leder av fotballgruppa i Røros IL. Det skjer i en tid hvor det er vanskelig å få folk til å ta på seg slike verv.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.04.2021 kl 18:15

– Jeg føler jeg er veldig engasjert som menneske, også brenner jeg for lokal verdiskapning og frivillighet, det sier den nyvalgte lederen for fotballgruppa i Røros IL.

Gjennom sønnen Hauk har hun også sett hvor mye fotballen i hjembygda kan bety for enkeltmennesker. Dette var viktig for Rennemo når hun tok på seg dette vervet.

– Fotballen var redningen for han gjennom store deler av ungdomstida. Når alt var mørkt, så fikk jeg se at fotballen var mye av motivasjon til at han kom seg opp om morgenen og kom seg på skole. Samholdet i laget var viktig for han, og det har brent seg fast, sier Rennemo.

Ønsker frivilligheten på dagsorden

Anita syns også det er viktig at frivilligheten igjen kan komme på dagsorden i samfunnet.

– Om jeg kan klare det med alt jeg står i og etterlever det slik at det speiler seg nedover i organisasjonen, så har jeg tro på at det kan påvirke andre til å si ja og bli med, sier Rennemo.

Hun sier også at det er viktig å få til delegering og samarbeid i en slik organisasjon. Og ønsker at man skal få til god kommunikasjon, og at folk kan få bidra når de kan.

– Min erfaring er at folk gjerne vil bidra, men at de ikke ønsker å ta på seg verv. Folk har ofte mye å gjøre, sier hun.

Samtidig berømmer hun den jobben som tidligere har blitt lagt ned i fotballgruppa på Røros, og er klar på hvordan hun skal jobbe i tiden fremover.

– Jeg er veldig strukturet når det gjelder hvilke dager jeg jobber med hva. Nå skal jeg få ting i system, sier Rennemo.

Hør intervjuet med Anita her;

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...