Nea Radio

Andrew Strong til Blues in Hell

Trekkplaster: Andrew Strong fra The Commitments kommer til Blues in Hell til høsten. Foto: Andrewstrong.com

Frontmannen i The Commitments, Andrew Strong, kommer til Blues in Hell.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Andrew Strong blir ett av de store trekkplastrene under Blues in Hell til høsten.

– Dette er en mann jeg har ønsket å få på besøk i flere år, sier leder for Blues in Hell, Kjell Inge Brovoll.

– De siste årene har Strong vært i Australia på den tiden av året, men i år klaffet det, sier en fornøyd Bluesgeneral.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Varmt hvetebrød

Brovoll kan fortelle at billettene til årets festival fyker unna som varmt hvetebrød.

– Særlig hotellpakkene på Scandic Hell, selges fort ut nå. Vi tilbyr jo også pakker på Radisson, så det finnes muligheter enda en stund, men dersom du ønsker å bo på Scandic må du kjappe deg, smiler han.

Komfort

Såkalte hotellfestivaler blir stadig mer populært. Nylig avsluttet Nidaros Blues sin festival på Royal Garden Hotel i Trondheim og nå er altså nedtellingen mot Blues in Hell i gang.

– Jeg tror det skyldes at bluesen har et forholdsvis voksent publikum og at man ønsker komfort, mener Brovoll.

– Når du bor på hotellet festivalen foregår på, slipper du unna det mange egentlig har vokst fra, for eksempel å sove i telt i all slags vær. Det slipper du på festivaler som dette.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...