ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Malvik:

Anbefaler å følge rådene fra Trondheim

Ber om at munnbind brukes: I en pressemelding tirsdag kveld rådet Malvik kommune sine innbyggere om å følge vedtaket fra nabokommunen Trondheim om bruk av munnbind ved kollektiv transport. Her er kommuneoverlege Realf Ording Helgesen (t.v), rådmann Carl-Jakob Midttun og ordfører Trond Hoseth. Arkivfoto Foto: Anne Gundersen

Trondheim kommune har vedtatt at det er påbudt å bruke munnbind på buss, trikk og båt i, til eller fra Trondheim. Malvik kommune oppfordrer nå sine innbyggerne til å følge vedtaket fra nabokommunen i sør.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det skriver Malvik kommune i en pressemelding tirsdag kveld.

Påbudet gjelder mellom klokken 07.00 og 09.00 og klokken 14.00 og 17.00, og ellers når det ikke er mulig å holde en meters avstand.

På nåværende tidspunkt er det ikke et påbud for kollektivreisende innad i Malvik kommune, men kommuneoverlege Realf Ording Helgesen oppfordrer innbyggerne til å følge vedtaket fra Trondheim kommune.

Videre heter det i vedtaket at transportselskapene pålegges å informere de reisende om god munnbind-hygiene, ved at munnbind byttes/vaskes før hver reise. Bystyret i Trondheim vedtok også at transportselskapene skal sørge for at munnbind er tilgjengelige i drosjer for sjåfører og passasjerer, og for sjåfører/ansatte i busser og andre kollektivtilbud.

Nøkkelord

ANNONSE