Nea Radio

Alt klart for messe i Selbu

Suksess i fjor - enda større messe i år

B Langseth Arena bød på mye spennende i fjor, nå inviterer Selbu Snøscooterklubb til ny messe. Foto: Bjarne Gisetstad

Det er Selbu Snøscooterklubb som også i år inviterer til Snøscooter og Fritidsmesse i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Utstillere fra både lokale snøscooterleverandører, lokalmat, bank, bil, sport, fritid og båt er klare for den andre Snøscooter og Fritidsmessa i B.Langseth Arena, lover messegeneral Mats Furan.

Direktesending

Nea Radio lover direktesending begge dager fra 10-14, en sending som også blir å se på nett-tv i et samarbeid med Fjell-TV. - Vi har med lykkehjulet, kjent fra i fjor sommer når vi reiste rundt med sommerpatruljen, lover programleder Runar Kjøsen.

Les mer under bildet

Alt er klart for messe i Selbu. På bildet fra venstre: Jan Håvard Evjen Vold, Knut Ivar Furan og Mats Furan fra arrangementskomiteen. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Scooterløyper har kommet for å bli

Arrangementet ble startet i 2019 for å få til en møteplass for selgere og kunder av scooter og fritidsutstyr. - Spesielt etter at rekreasjonsløypene kom har salget av snøscootere lokalt tatt av, sier Knut Ivar Furan i Selbu Snøscooterklubb.

Arrangement for alle

- Dette er et arrangement åpent for alle, vi skal lodde ut en splitter ny snøscooter og mange andre flotte premier i messelotteriet, lover Jan Håvard Evjen Vold i arrangementskomiteen. I tillegg blir det mange aktiviteter for barn både inne og ute, mye fint å se på og ikke minst kjøpe for hele familien.

Markedet i Moheim

- Markedet i Moheim har også åpent i forbindelse med helga, lover Frode Langseth.

Selve messen som arrangeres i B.Langseth Arena har åpent lørdag og søndag fra 10-17 begge dager.

Full hall og stormende jubel i fjor - enda bedre i år ? Foto: Frode Langseth

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...