ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Alt klart for messe i Selbu

Suksess i fjor - enda større messe i år

B Langseth Arena bød på mye spennende i fjor, nå inviterer Selbu Snøscooterklubb til ny messe. Foto: Bjarne Gisetstad

Det er Selbu Snøscooterklubb som også i år inviterer til Snøscooter og Fritidsmesse i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Utstillere fra både lokale snøscooterleverandører, lokalmat, bank, bil, sport, fritid og båt er klare for den andre Snøscooter og Fritidsmessa i B.Langseth Arena, lover messegeneral Mats Furan.

Direktesending

Nea Radio lover direktesending begge dager fra 10-14, en sending som også blir å se på nett-tv i et samarbeid med Fjell-TV. - Vi har med lykkehjulet, kjent fra i fjor sommer når vi reiste rundt med sommerpatruljen, lover programleder Runar Kjøsen.

Les mer under bildet

Alt er klart for messe i Selbu. På bildet fra venstre: Jan Håvard Evjen Vold, Knut Ivar Furan og Mats Furan fra arrangementskomiteen. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Scooterløyper har kommet for å bli

Arrangementet ble startet i 2019 for å få til en møteplass for selgere og kunder av scooter og fritidsutstyr. - Spesielt etter at rekreasjonsløypene kom har salget av snøscootere lokalt tatt av, sier Knut Ivar Furan i Selbu Snøscooterklubb.

Arrangement for alle

- Dette er et arrangement åpent for alle, vi skal lodde ut en splitter ny snøscooter og mange andre flotte premier i messelotteriet, lover Jan Håvard Evjen Vold i arrangementskomiteen. I tillegg blir det mange aktiviteter for barn både inne og ute, mye fint å se på og ikke minst kjøpe for hele familien.

Markedet i Moheim

- Markedet i Moheim har også åpent i forbindelse med helga, lover Frode Langseth.

Selve messen som arrangeres i B.Langseth Arena har åpent lørdag og søndag fra 10-17 begge dager.

Full hall og stormende jubel i fjor - enda bedre i år ? Foto: Frode Langseth

Nøkkelord

ANNONSE