Nea Radio

Haltdalen:

Alle ansatte i karantene

Foto: Arkivfoto

Alle ansatte i Haltdalen Sparebank er satt i karantene i påvente svar fra coronatest.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 25.11.2020 kl 14:09

Nea Radio får onsdag opplyst at alle ansatte ved bankens hovedkontor i Haltdalen, er testet og har hjemmekontor i påvente svar på testene - noe som er forventet i løpet av torsdag.

Ingen av de ansatte skal ha symptomer.

Det er satt opp plakat på døra som forklarer at dette gjøres på grunn av uavklart situasjon rundt covid-19.

Banksjef Berit Aas Aune bekrefter overfor Nea Radio at en person i banken har testet positivt og at resten av de ansatte ved hovedkontoret i Haltdalen er rutinemessig testet og sendt hjem inntil prøvesvar foreligger.

Aune sier banken har hatt gode smitteverntiltak, blant annet med registrering av alle som har vært innom banken, slik at sporing av disse har vært en grei jobb.

Hun sier det siden antatt smittetidspunkt og fram til banken ble stengt, har vært svært få personer innom.

– Selv om lokalene har låste dører, så er alle ansatte tilgjengelige på telefon og mail og de aller fleste banktjenestene kan utføres, sier banksjefen på telefon til Nea Radio.

Onsdag ble det kjent at to personer i Holtålen har fått påvist smitte.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...