Nea Radio

Ålendåggån

KOMITEEN: Fra venstre: Viviann Sollie, Åshild Leinsvang og Hege Moan. Foto: Per Magne Moan

Nå braker det løs for 31. gang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.06.2018 kl 16:28

Torsdag starter årets Ålendåggå. Det er 31. gang arrangementet blir avviklet og mye av innholdet har etter hvert blitt tradisjon, slik som Jenteløpet, grendaturnering i fotball og sanitetsforeningas tradisjonsmatdag. Men der er også nye elementer på plass, slik som lemsebakekurs, Hjertemarsjen og familiedag i Ålen skisenter.

Programmet

Mye arbeid

Vi har snakket med tre fra arrangørkomiteen, Åshild Leinsvang, Hege Moan og Viviann Sollie. For dem er arrangementet mye jobbing, men de synes det er et viktig arrangement for bygda. Det de synes er synd er at jenteløpet "I An-Magritts fotspor" nå ser ut til å bli arrangert for aller siste gang denne sommeren.

I An-Magritts fotspor

Det er 25. gangen løpet fra Hyttfossen ved Eidet til Ålen sentrum går og komiteen som har stått bak løpet alle disse årene har håpet at andre nå kunne tatt over stafettpinnen. Men ingen har vist interesse for dette og det ser derfor ut som om 2018-versjonen som går lørdag 23. juni, vil bli den siste.

Hør intervju med Åshild, Hege og Viviann her:

Fra venstre: Hege Moan, Viviann Sollie og Åshild Leinsvang. Foto: Per Magne Moan.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...