Nea Radio

Ålen Skisenter 20 år

Foto: Per Magne Moan

Skal feires i helga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2019 kl 22:38

12. februar i 1999 var det offisiell åpning av Ålen Skisenter. Etter over 3.000 dugnadstimer av bygdefolket ble anlegget åpnet med hele 700 tilskuere til stede. Syngende barn, skiløperkompaniet og skuespiller Arne Reitan, som birkebeiner, deltok i åpningsseremonien.

Da hadde de aller ivrigste allerede gjort seg godt kjent med heis og traseér, for skiheisen ble satt i drift allerede 1. juledag - til tross for heller dårlige snøforhold og ingen produksjon av kunstsnø.

Men til åpninga var natursnøen på plass og la en perfekt ramme om arrangementet.

Det betyr at skisenteret har 20-årsjubileum i disse dager og til helga skal dette markeres.

Opp av sofaen

Sammen med Sparebank1 SMNs kampanje "Sofakampen" inviteres det til aktivitetsdag for hele familien førstkommende lørdag.

– Alle som kommer kjører gratis i heiser og bakker hele dagen. Det vil være gratis lån av utstyr så lenge lageret rekker. Skiløyper blir oppkjørt både fra Stentrøstuggu og fra toppen av skiheisen, skriver kampanjen på sine facebooksider.

Amund kommer med hundene

Vil du prøve hundekjøring så kommer Amund Kokkvoll med sine hunder.

Det vil også være mange andre aktiviteter for barna og Sparebank1 SMN lover at alle som kommer får donere 50 kr til valgfritt lag eller forening.

Vi har snakket med daglig leder i Ålen Skisenter, Håvard Sørdal:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...