Nea Radio

Håndball

Ålen sjanseløse i Hovet

Ålen har humøret i behold til tross for stortap hjemme. Foto: Emile Kleven

Serielederen gruset hjemmelaget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

HÅNDBALL: TrønderEnergi-Serien 4. divisjon Kvinner 02 HOVET: Ålen - NTNUI Håndball 2 9 - 27 (4 - 9).

Lørdagens oppgjør i Hovet mellom de to øverste lagene i kvinnenes 4. divisjon, ble en skikkelig håndballeksjon for hjemmelaget.

Bortelaget var fullstendig overlegne i alt og Ålen, som er kjent for sitt solide forsvar, hadde lite å stille opp med overfor studentlaget fra Trondheim, som satte ballen i nota hele 27 ganger.

Heller ikke framover var hjemmelaget særlig farlige, med kun ni nettkjenninger.

Ålens toppscorer ble Ela Lucie Sjøvold med to mål.

Til tross for god støtte fra en fullsatt tribune, så var hjemmelaget sjanseløse mot serielederen. Foto: Emile Kleven

Men om resultatet ikke var som forventet, så er humøret fortsatt i behold i laget - ikke minst takket være publikum som nok en gang fylte tribunen i Hovet, denne gang en lørdag kveld.

Laget oppsummerer kampen slik på sine facebooksider:

I dag var det helt rått å spille handball i Hovet! FOR et publikum - skikkelig liv på tribuna????⭐️????

Vi møtte knallhard motstand, og hadde litt mange stang ut fremover, men vi kjempet helt til siste slutt. Humøret er det ingenting å si på etter et tap, og det viser bare hvor godt samhold og teamspirit vi har! Vi er evig takknemlig for alt liv på tribuna, og klappet etter kampen for DERE????

NTNUI ble for hard for oss, og i andre omgang fikk vi litt for mange mål mot oss! Vi spiller for første gang i 4. divisjon, og vi er mange nye på laget, så en kan ikke forvente å vinne ALT! Men vi tar dette som læring, og ser frem til å gi jernet i de resterende kampene.

Neste kamp for Ålen er førstkommende lørdag, borte mot dumpekandidat Surnadal. Neste oppgjør i Hovet er ikke før 21. mars - mot Frøya.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...