Annonse
Nea Radio

Håndball

Ålen sjanseløse i Hovet

Ålen har humøret i behold til tross for stortap hjemme. Foto: Emile Kleven

Serielederen gruset hjemmelaget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

HÅNDBALL: TrønderEnergi-Serien 4. divisjon Kvinner 02 HOVET: Ålen - NTNUI Håndball 2 9 - 27 (4 - 9).

Lørdagens oppgjør i Hovet mellom de to øverste lagene i kvinnenes 4. divisjon, ble en skikkelig håndballeksjon for hjemmelaget.

Bortelaget var fullstendig overlegne i alt og Ålen, som er kjent for sitt solide forsvar, hadde lite å stille opp med overfor studentlaget fra Trondheim, som satte ballen i nota hele 27 ganger.

Heller ikke framover var hjemmelaget særlig farlige, med kun ni nettkjenninger.

Ålens toppscorer ble Ela Lucie Sjøvold med to mål.

Til tross for god støtte fra en fullsatt tribune, så var hjemmelaget sjanseløse mot serielederen. Foto: Emile Kleven

Men om resultatet ikke var som forventet, så er humøret fortsatt i behold i laget - ikke minst takket være publikum som nok en gang fylte tribunen i Hovet, denne gang en lørdag kveld.

Laget oppsummerer kampen slik på sine facebooksider:

I dag var det helt rått å spille handball i Hovet! FOR et publikum - skikkelig liv på tribuna????⭐️????

Vi møtte knallhard motstand, og hadde litt mange stang ut fremover, men vi kjempet helt til siste slutt. Humøret er det ingenting å si på etter et tap, og det viser bare hvor godt samhold og teamspirit vi har! Vi er evig takknemlig for alt liv på tribuna, og klappet etter kampen for DERE????

NTNUI ble for hard for oss, og i andre omgang fikk vi litt for mange mål mot oss! Vi spiller for første gang i 4. divisjon, og vi er mange nye på laget, så en kan ikke forvente å vinne ALT! Men vi tar dette som læring, og ser frem til å gi jernet i de resterende kampene.

Neste kamp for Ålen er førstkommende lørdag, borte mot dumpekandidat Surnadal. Neste oppgjør i Hovet er ikke før 21. mars - mot Frøya.