Nea Radio

Aktiv topper igjen

PÅ TOPP: Karsten Onsrud administrerende direktør i Aktiv Eiendom. Foto: Aktiv

Norsk Kundebarometer: Aktiv har de mest fornøyde kundene i Trøndelag for sjuende gang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Kundetilfredshet og lojalitet bygger vi med ett oppdrag om gangen, salg for salg. At Aktiv topper Norske Kundebarometer sin liste over eiendomsmeglere for 7. gang er først og fremst en fantastisk anerkjennelse av alle ansatte på Aktiv-kontorene over hele landet.

Det sier en svært tilfreds administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling, Karsten Onsrud. – På lik linje med de andre aktørene i denne bransjen lever vi av tillit og fornøyde kunder. Hvert møte mellom en Aktiv-megler og en kunde – eller en potensiell kunde – former det inntrykket som Norsk Kundebarometer sier noe om.

Trygghet

– At vi klarer å holde oss på toppen av målingen år etter år, forteller oss at meglerne er opptatt av det samme som kundene; gode råd, trygghet i salgssituasjonen og lokal kunnskap om markedet vi opererer i, mener Onsrud.

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. I mer enn 20 år har de målt kundetilfredshet og lojalitet i rundt 30 bransjer i Norge. Rangeringen er basert på en telefonundersøkelse der kunder som har solgt bolig de siste 2 årene blant annet blir spurt om hvor fornøyde de er med sine erfaringer, om forventningene de hadde ble innfridd og om de kommer til å bruke samme megler neste gang de skal selge bolig.

Må kjenne kunden og markedet

– Aktiv Eiendomsmegling har et uttalt mål om ha de mest fornøyde kundene uansett bransje. Da holder det ikke bare å gjøre en god jobb i det daglige, vi må også vite noe om hva det er som gjør en eiendomskunde fornøyd. Og med kontorer over hele landet er vi i stand til å møte kundene der de bor, i et marked meglerne har lang erfaring med og kjenner godt.

– Når du kombinerer denne tilstedeværelsen med jordnære holdninger, gode og faglig oppdaterte rådgivere, gode systemer og solide rutiner, er resultatet toppen av Norsk Kundebarometer sin liste, avslutter administrerende direktør Karsten Onsrud i Aktiv Eiendomsmegling.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...