ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Malvik kommunes kulturpris:

Aina Kristiansen

Kulturpersonlighet: Aina Kristiansen tildeles Malvik kommunes kulturpris. Her er hun i rollen som Guri (t.v) i forestillingen Juledrømmen sammen med Geir Terje Stamnes, Pål Thyholt og Andrea Christensen i Kimen kulturhus i fjor. Foto: Anne Gundersen

Gjennom Nonstadlaget, Hommelvikrevyen og «Kvitter fra knotten» har hun utviklet seg til å bli en av de store revystjernene i Norge med sin gode sangstemme og mange ansikter, heter det i begrunnenelsen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I formannskapet mandag ble det vedtatt at kulturprisen for 2020 skal tildeles Aina Kristiansen.

Vedlagt er begrunnelsen fra forslagsstiller:

Aina Kristiansen har gjennom mange år utmerket seg med å bli en av de store kulturpersonlighetene i Malvik. Gjennom Nonstadlaget, Hommelvikrevyen og «Kvitter fra knotten» har hun utviklet seg til å bli en av de store revystjernene i Norge med sin gode sangstemme og mange ansikter. Hun er flere ganger norgesmester i revy fra NM i revy på Høylandet, både for beste monolog og beste vise.

Også i musikalen Carl Halck har Aina utmerket seg gjennom flere roller, og hun har også hatt regi og instruktørrolle i andres oppsetninger. Aina Kristiansen har satt Malvik på kulturkartet, og er en ekte malviking med hjerte for kultur, fellesskap, samhold og latter. Med sin fantastiske sangstemme, mange ansikter og «på kornet» tolkninger har hun skrevet Malvik kommune på kartet.

Vi gratulerer Aina med prisen!

Vi kommer tilbake med detaljer rundt utdelingen så snart dette er klart.

Nøkkelord

ANNONSE