ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Unik konsertopplevelse

Åge, Gunnar og Trondheimsolistene til Kimen

Kommer til Kimen: Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen under konserten i Nidarosdomen under Olavsdagene i 2019. Foto: Marthe Vannebo

I 2020 legger Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen med Trondheimsolistene ut på en liten turnè, og premieren 16. mars er lagt til Kimen!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen med Trondheimsolistene spilte sommeren 2019 to konserter i Nidarosdomen under Olavsfest. Begge konsertene ble utsolgt i løpet av få timer og Adresseavisen skriver blant annet: «Hvem hadde trodd at Levva Livet skulle få en til å gråte», «Musikken presenteres i en naken og sårbar drakt – helt nydelig» og «Konserten er på mange måter ikke bare en konsert, det er en opplevelse».

En unik konsertopplevelse, med andre ord.

I 2020 legger de ut på en liten turnè, og premieren 16. mars er lagt til Kimen kulturhus i Stjørdal!

– Åge spilte to legendariske konserter på Kimen under åpningshøsten 2015. Den gangen hadde han med seg Trondheim symfoniorkester. Nå blir det en langt mer intim konsert for et sittende publikum. Vi synes det er fantastisk å kunne tilby vårt publikum en slik opplevelse, sier markedsansvarlig Lene Fjellstad.

– Dette blir en unik konsertopplevelse hvor Åge byr på seg selv og hvor det vises en annerledes side av Norges mest populære artist. Og med seg på laget har han klassiske musikere i verdensklasse. Vi får høre de fleste kjente låtene samtidig som vi får høre flere sanger som vanligvis ikke presenteres på konserter. Som Åge selv sier: «Vi stikker innom for å slå av en prat og spille og synge noen låter».

– Vi er sikre på at publikum også vil «stikke innom» og dele denne stunden. Åge har fortsatt «Kimen-rekorden» når det kommer til å selge ut konserten raskt, og vi er forberedt på stor pågang mandag 21. oktober kl. 10.00 når vi legger ut billettene. Dette blir årets julegave, avslutter Lene Fjellstad.

Nøkkelord

ANNONSE