Nea Radio

Nea Radio

Ada Arnstad gjenvalgt

GJENVALGT: Ada Arnstad ble gjenvalgt som leder i Senterungdommen. Foto: Senterungdommen

Ada Arnstad ble gjenvalgt som leder i Senterungdommen under landsmøtet i Tønsberg i helga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Ada Johanna Arnstad er klar for et nytt år som leder for Senterungdommens leder.

- Det har vært en stor ære å få være lagleder for Senterungdommen i året som har gått, og jeg er stolt over det vi har fått til på laget. Vi har store oppgaver foran oss med å bruke det nye flertallet og bruke den tilliten velgerne har gitt oss. Jeg er glad for landsmøtet har tillit til meg og jeg tar på meg oppgaven som lagleder med glede og optimisme, sier Arnstad i en kommentar.

Med seg i ledelsen får Arnstad politisk nestleder Magnus Weggesrud (26) fra Sigdal i Buskerud, samt organisatorisk nestleder Annette Lindahl Raakil (25) fra Fredrikstad i Østfold.

Ada Arnstad er datter av Eli Arnstad og Iwar Arnstad og er vokst opp på Skatval.

- Senterungdommen går et spennende år i møte, med en uavklart situasjon i Stortinget, og større mulighet til å få gjennomslag for vår politikk. Senterungdommen har nå valgt en leder og et styre som vil bygge en sterkere organisasjon og jobbe aktivt og målrettet for politisk gjennomslag. Dette lover godt for det kommende året., sier John André Storebø, leder i valgkomitéen.

Vil stoppe returene til Afganistan

Landsmøtet i Senterungdommen har uttalt seg om returene til Afganistan:

- Senterungdomen sitt 68. landsmøte i Tønsberg har i helga handsama fråsegn om å stoppe returane av einslege mindreårige flyktningar til Afghanistan. Ungdomen var klår i sin tale, og gjekk i mot vedtaket til Senterpartiet si Stortingsgruppe og Stortingsfleirtalet.
Leiar i Senterungdomen, Ada Arnstad, seier ho er glad for at Senterungdomen er tydeleg på at dei ikkje kan sjå på at einsleg ungdom vert sendt ut til uvisse og fare.

- Senterungdommen har sendt et tydelig signal til Senterpartiet: Vend i tide, det er ingen skam å snu, seier Ada.
I vedtaket kjem det òg fram at det er nødvendig at Stortinget tek ein gjennomgang av både regelverket og praktiseringa knytt til returar, men situasjonen me no ser er for akutt til at ein kan vente på denne prosessen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...