Nea Radio

Aas fornøyd med Selbu G16

Storfornøyd: Selbu G16 gjorde en solid innsats i Storsjö Cup og trener Ketil Aas er fornøyd. Foto: Privat

Selbu ble slått ut i semifinalen, men trener Ketil Aas er svært fornøyd med innsatsen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.07.2018 kl 11:58

– I 2017 tapte vi i sluttspillet for IFK Østersund og det skjedde i semifinalen i 2018 også, sier Selbutrener Ketil Aas.

– IFK Østersund presset på fra start og tok ledelsen allerede etter 3 minutter, men etter målet jevner kampen seg ut og vi er nære ved å utligne. Østersund øker til 2-0 på en flott overgang etter 22 minutter slik at vi ligger under 2-0 til pause. Da blir det krevende å få spille finale. I 2 omgang må vi framover og Østersund får flere overgangsmuligheter og scorer 2 mål til. Naturlig det når vi må satse framover. Våre gutter forsøkte men vi ble litt for lett i duellspillet og det ble en fortjent seier til et godt IFK Østersund som også vant finalen, sier Aas.

Best mot Inderøy

Selbu G16 spilte tre innledende kamper. 2-1 mot Åfjord. 5-1 mot Inderøy og 4-1 mot Vuku. Laget viste vi mye fint angrepsspill og var solide defensivt i alle kampene.

– I åttendelsfinalen møtte vi akademilaget til allsvenskan, Østersund FK. Vi så dem i kampen deres tidligere på dagen og utfordringen med å å møtte «hjemmelagene» er at de har mulighet til å justere på tropp fra kamp til kamp, mener Aas.

– Østersund Fk kom med flere nye spillere til vår kamp. Vi vinner fullt fortjent 2-0, og med bedre uttelling kunne vi hatt 4-5 mål.

I kvartfinalen møtte Selbu Årsta fra Stockholm.

– Her er vi solide defensivt og skaper de største sjansene. Stillingen er 1-0 etter ca halvspiltspilt første omgang. De siste 10 minuttene av 2 omgang klarer Årsta å sette noe press på oss, men vi kontrollerer inn.

– Semifinale og pallplass var da sikret. Det var vi veldig fornøyd med og resten var da bonus.

Selbu spillere var: Jo Børge Hoem, Joakim Stene, Nils Ole Fuglem, Erlend Lysø, Hans Baro Holt, Haakon Solberg, Halvor Velve, Nikolai Valli, Marius Borseth, Håkon Renå, Kristian Aftret Haave, Jesper Borseth Aas, Mathias Hoem Vinogradoff og Vegard Farmen. Troppen var på 16 spillere hvorav 2 fra Trønder/Lyn som vi samarbeidet med om årets deltagelse. Fra Trønder/Lyn var Anton Aune (sønn av Anita Aune tidligere Jønland) og Tobias Kvernrød med. Dette er to dyktige fotballspillere som utfylte våre faste spillere på en flott måte.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...