Nea Radio

Tor Jakob Reitan:

– Æ glær mæ!

Gleder seg: Tor Jakob Reitan rent boblet av begeistring da han offisielt takket ja til jobben som kommunedirektør i Stjørdal. Foto: Skjermbilde

Den nye kommunedirektøren takket offisielt ja til stillingen under kommunestyremøtet i Stjørdal torsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Jeg vil faktisk si at jeg er på grensen til entusiastisk, sa en ivrig Tor Jakob Reitan fra talerstolen da han gikk opp for å si noen ord til de folkevalgte.

– Stjørdal er jo hjemme, og det å få ha en slik rolle i heimkommunen er noe som gjør meg både stolt og ydmyk.

Godt valg

Ordfører Ivar Vigdenes la ikke skjul på at han var fornøyd med at Reitan takket ja til stillingen.

– Jeg tror dette vil bli et meget godt samarbeid.

Reitan selv la også vekt på samarbeidet mellom politikk og administrasjon.

– Jeg er veldig klar over at det å være kommunedirektør er å sørge for å levere på politisk fattede vedtak. Det handler ikke om å legge egne meninger inn i innstillingene. Det er noe jeg kommer til å ha klart for meg hver eneste dag.

Saken fortsetter under faktaboksen:

Tor Jakob Reitan

Tor Jakob Reitan er utdannet diplomøkonom fra BI med et masterprogram i Strategisk ledelse, og han har i tillegg Befalsskole og Politiskolen. Han har lang erfaring som toppleder i både offentlig og privat sektor, og han har hatt ansvaret for flere fusjoner og omstillingsprosesser.

Han har også jobbet som revisor og som spesialetterforsker innen økonomisk etterforskning i politiet i Oslo og Trøndelag. Tor Jakobs nøkkelkompetanse er rekruttering og utvelgelse til stillinger på toppledernivå, mellomleder og spesialister, samt praktisk planlegging og gjennomføring av omstruktureringer for økt lønnsomhet.

Reitan har hatt flere lederverv innenfor idretten, og han innehar i dag styreverv i aksjeselskap.

Reitan kommer fra stilling som seniorrådgiver i rekrutteringsselskapet Headvisor.

Styrke

Reitan fortsatte med å si at han aktet å jobbe hardt for å styrke en allerede effektiv og inkluderende organisasjon.

– Det er mitt mål at vi skal være tydelige ledere som går foran med et godt eksempel. Alle som jobber i kommunen fortjener det. Vi skal jobbe med lyskasterne på oss, sa Reitan, før han og ordføreren måtte stille opp for fotografen for å forevige øyeblikket.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...