Nea Radio

90 bøssebærere klar i Røros

KLAR FOR TV-AKSJONEN: Fra venstre sokneprest i Røros og Hitterdal, Harald Hauge, Berit Sevatdal fra Røros Frivilligsentral og varaordfører Bjørn Salvesen, leder for tv-aksjonen i Røros. Foto: Nils Kåre Nesvold

– Ta ut kontanter før søndagens TV-aksjon, oppfordrer leder for TV-aksjonen i Røros, Bjørn Salvesen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2017 kl 13:38

Pengene fra TV-aksjonen i år går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt.

Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtida på grunn av kriger og konflikter. TV-aksjonen i år skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

I Røros er varaordføreren ansvarlig for TV-aksjonen, mens Frivilligsentralen står for det praktiske arbeidet.

Varaordfører Bjørn Salvesen har en klar melding til innbyggerne.

– Ta ut nok kontanter før søndag, sier han.

Trenger to-tre bøssebærere

Berit Sevatdal sier det er lett å skaffe bøssebærere i Røros.

– På grunn av sykdom mangler vi likevel to-tre bøssebærere i Røros sentrum. Bare kontakt oss på Frivilligsentralen, sier hun.

Kulturopplevelse fredag

I forbindelse med innsamlingsaksjonen inviterer TV-aksjonen på Røros til gratis konsert fredag klokka 18. Der deltar Ane Linn Haagaas og Erik Roll, Andreas Sandnes og Arnfinn Strømmevold. I tillegg vil Bjørn Salvesen informere om UNISEF og årets TV-aksjon, og Roar Sundt stiller med lyd.

– Alle stiller opp gratis. Det er også gratis inngang, men det kan hende du må betale for å komme ut. Det er muligheter for å gi en gave i døra til TV-aksjonen, og det er fint å ha med kontanter, sier sokneprest Harald Hauge, som skal lede arrangementet.

Håper å nå alle

Og på aksjonsdagen søndag er det gudstjeneste i Røros kirke der Røros Barnegospel deltar. Der er det også muligheter for å gi til TV-aksjonen.

Innsamlingsaksjonen foregår mellom klokka 16 og 20 søndag, men det er gitt åpning for lokale tilpasninger.

– Vi tar sikte på å nå alle husstandene i kommunen. Dersom noen ikke får besøk, ta kontakt med oss så skal vi hjelpe til slik at folk får gitt penger til aksjonen. Det er ikke lagt opp til bedriftsstafett i år, men vi oppfordrer alle bedrifter til å bidra ved å gå inn på giverstafett.no, sier Berit Sevatdal.

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...