Nea Radio

Nå er det like før:

Michelin-stjerner deles ut i Trondheim i kveld

Spennende: De ansatte ved Midtbyen Management er blant de mange som har tatt turen til EC Dahls Pub og Kjøkken for å overvære stjernedrysset i Olavshallen via direkteoverføring. Foto: Anne Gundersen

Markeringen begynte på Torvet i formiddag og vorspiel før direkteoverføring av utdelingen på EC Dahls Pub og Kjøkken er nå i full gang. Slik feirer Trondheim at årets nordiske Michelin-stjerner dele ut i Stiftsstaden i kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 18.02.2020 kl 10:15

Det er aller første gang at utdelingen av de nordiske Michelin-stjernene er lagt til Norge og i Trondheim feires det at dette skjer nettopp her. Festlighetene har pågått hele dagen i dag og snart skal stjernene drysse i Olavshallen. Det hele blir direkteoverført blant annet til EC Dahls Pub og Kjøkken, hvor stemningen er svært spent. Det diskuteres ivrig ved bordet til Midtbyen Management.

– Jeg tror nok Fagn beholder stjerna si, sier Sissel Piene, arrangementskoordinator ved Midtbyen Management.

– Speilsalen får sin første og Credo får sin andre stjerne, mener hun videre.

– Men jeg syntes vi trenger en til i Midtbyen, så dette blir spennende, sier grafisk designer Monica Næss.

Og da er det bare timer igjen til vi får vite resultatet!

Hør intervju fra arrangementet på torget tidligere i dag her:

Foto: Anne Gundersen

Matfokus

Michelin-utdelingen føyer seg inn i rekken av spennende matbegivenheter i Trøndelag i årene som kommer. Regionen er pekt ut som Europeisk Gastronomisk Hovedstad i 2022.

– Trøndelag har et fantastisk utgangspunkt for å produsere de beste og reneste råvarene, både på land og i havet, sier distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H).

– Nå må vi bare vise at vi har den selvtilliten som skal til for å bringe alt det flotte vi har å by på ut til resten av verden!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...