Nea Radio

Nea Radio

TV-aksjonen:

60.000 kroner fra lokalt næringsliv i Malvik

STILTE OPP PÅ RINGEDUGNAD: Ole Herman Sveian (f.v.), Ingrid Aune, Rakel Skårslette Trondal, Ragnar Hegre Joramo, Kaare Hagerup og Eva Lundemo samlet inn over 60.000 kroner fra lokalt næringsliv i løpet av fredagens ringedugnad for TV-aksjonen. Foto: Ole-Christian.Iversen

60.000 kroner ble resultatet etter at Malvik kommune og Næringsforeningen i Trondheimsregionen avd. Malvik gjennomførte ringedugnad i forbindelse med søndagens TV-aksjon.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Fredag gjennomførte Malvik kommune og Næringsforeningen i Trondheimsregionen avd. Malvik årets ringedugnad i forbindelse med søndagens tv-aksjon. I løpet av et par formiddagstimer gjennomførte et panel med fire formannskapsmedlemmer og NiT Malviks representant en ringedugnad. Store og små næringsdrivende i Malvik ble oppringt med tilbud om å gi et bidrag til den store, nasjonale dugnaden som TV-aksjonen er.

I år går pengene fra aksjonen til UNICEF og deres arbeid med å gi skole og utdanning til barn og unge i krigsrammede områder flere steder i verden.

Responsen fra næringslivet i Malvik var veldig god, og ved 15-tiden fredag ettermiddag var det innsamlede beløpet passert 60.000 kroner. Næringssjef Ole Christian Iversen i Malvik kommune er storfornøyd med dugnaden og resultatet.

- Det er veldig hyggelig at det lokale næringslivet stiller opp og bidrar på denne måten. Sist vi gjennomførte en tilsvarende ringedugnad kom det inn drøyt 40.000 kroner. At vi allerede har passert 60.000 kroner er bare helt fantastisk, sier Iversen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...