ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Sterke prestasjoner:

3. plass i diskos for talent fra Selbu

Helle Aspaas Foto: Privat

I helga stilte Helle Aspaas i Ungdomsmesterskapet 2021 i Trondheim – og tok en flott 3.plass i diskos i J18-19 med 37,42 meter! Med kun 60 cm opp til andreplassen er dette en kjempebra oppkjøring til neste helgs NM i Kristiansand.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.09.2021 kl 12:10

ANNONSE
Annonse

- Det var godt å få med denne 3,plassen – det gikk ikke så bra på JuniorNM tidligere i sommer, men nå er jeg skikkelig gira til neste helg, uttaler Helle Aspaas i følge Selbu videregåendes facebookside hvor saken er omtalt.

Helle går det fjerde året på studieforberedende over 4 år med idrett som programfag – og er glad for at hun valgte dette. - Da jeg søkte på dette var jeg ikke kjempegod, men hadde ikke lyst til å slutte med friidrett, og denne løsningen gjorde det mulig for meg å trene nok i skoletida til at jeg kan ha et liv utenom skole og satsing – og så har jeg sakte men sikkert blitt bedre i diskos, sier hun.

Såpass mye bedre at hun ved nyttår meldte overgang til Stjørdal friidrettsklubb – trenerne i Selbu IL Friidrett mente selv de ikke hadde mer å lære bort, og framgangen stagnerte.

Nå trener Helle sammen med spydkasterne på Stjørdal, for dette er en ensom idrett – hun er så vidt hun vet den eneste som satser i sin klasse i Trøndelag.

Nøkkelord

ANNONSE