Annonse
Nea Radio

Aktiviteten jubilerer

20 år som treningssenter

BLIDE TRENINGSEKSPERTER: Aina Sandnes Røste og Nils Henning Øglænd på Aktiviteten Treningssenter.

Da Nils Henning Øglænd og kona Carina ville flytte hjem til Røros fant de ut at de måtte starte et treningssenter. I helga kan de feire 20 års jubileum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.10.2019 kl 20:23

Annonse

Under en biltur hjem til Røros fra Trondheim bestemte ekteparet Carina og Nils Henning Øglænd at de måtte starte et treningssenter. Med hektiske dager og smalhans ble bedriften sakte men sikkert bygd opp.

Kunden i fokus

De opplevde at det var et behov på Røros, så at de etablerte seg på riktig tidspunkt, det hjalp også på da det ikke var noe tilsvarende tilbud fra før oppå her.

Nils Henning kom selv fra et miljø som aktiv styrke løfter og så raskt at det å kun fokusere på å bli sterkest mulig måtte endres. Det var et allsidig treningstilbud kundene ønsket, så fokuset ble etter hvert skiftet til å imøte komme hva kundene hadde behov for.

Treningstrender

- Etter 20 år så er det mange forskjellige trender som har vært innenfor trening, men styrken i å velge riktige treningsformer og tilbud til sine kunder ligger i at vi har drevet på så lenge og klarer å sile ut hva som kan passe behovet her oppe på fjellet, forteller Nils Henning Øglænd.

Lørdag blir de nye gruppetimene og trendene innenfor trening presentert når det skal være åpen dag. Dette er en del av jubileumsåret til Aktiviteten Treningssenter.