Nea Radio

Aktiviteten jubilerer

20 år som treningssenter

BLIDE TRENINGSEKSPERTER: Aina Sandnes Røste og Nils Henning Øglænd på Aktiviteten Treningssenter.

Da Nils Henning Øglænd og kona Carina ville flytte hjem til Røros fant de ut at de måtte starte et treningssenter. I helga kan de feire 20 års jubileum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.10.2019 kl 20:23

Under en biltur hjem til Røros fra Trondheim bestemte ekteparet Carina og Nils Henning Øglænd at de måtte starte et treningssenter. Med hektiske dager og smalhans ble bedriften sakte men sikkert bygd opp.

Kunden i fokus

De opplevde at det var et behov på Røros, så at de etablerte seg på riktig tidspunkt, det hjalp også på da det ikke var noe tilsvarende tilbud fra før oppå her.

Nils Henning kom selv fra et miljø som aktiv styrke løfter og så raskt at det å kun fokusere på å bli sterkest mulig måtte endres. Det var et allsidig treningstilbud kundene ønsket, så fokuset ble etter hvert skiftet til å imøte komme hva kundene hadde behov for.

Treningstrender

- Etter 20 år så er det mange forskjellige trender som har vært innenfor trening, men styrken i å velge riktige treningsformer og tilbud til sine kunder ligger i at vi har drevet på så lenge og klarer å sile ut hva som kan passe behovet her oppe på fjellet, forteller Nils Henning Øglænd.

Lørdag blir de nye gruppetimene og trendene innenfor trening presentert når det skal være åpen dag. Dette er en del av jubileumsåret til Aktiviteten Treningssenter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...