Nea Radio

Nea Radio

20.000 tonn for andre

20.000 TONN: TINE kjører nå varer for over 130 småprodusenter i hele Norge. Foto: TINE

TINE kjører årlig 20.000 tonn for andre produsenter.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er ikke bare meierivarer på TINE sine melkebiler. TINE kjører varer for over 130 små og store produsenter over hele landet. I 12 år har Rørosmat distribuert sine varer med TINEs biler. Rørosmat feirer 20-årsjubileum i år. På de 20 åra har de oppnådd en verdiskapning i sitt nettverk på ca. 165 årsverk. Denne utviklingen hadde de ikke fått til uten samarbeidet med TINE om distribusjon, sier de.

Totalt distribuerer TINE varer for over 130 andre produsenter, noen små og noen store. Pr. år er det snakk om 900.000 kolli og 20.000 tonn.

Rørosmat 20 år

Kristine Bendixvold er daglig leder i Rørosmat. I år feirer Rørosmat 20-årsjubileum, og avtalen med TINE inngikk de i 2007. Hun sier at samarbeidet med TINE har vært avgjørende for utviklingen i klynga. Flere av produsentene i klynga selger varer i hele landet, og da er de avhengig av en nasjonal distributør for å få varene ut.

Landsdekkende distribusjon gir muligheter for økt lokal verdiskapning

Dette er en virksomhet som TINE ønsker å satse enda sterkere på. Vi har en velfungerende ferskvaredistribusjon og derfor kan vi tilby distribusjon med nasjonal dekning. Det er både lønnsomt og miljøvennlig å fylle opp bilene mest mulig.

- Vi ønsker å hjelpe de små produsentene, og ikke minst de som ønsker å starte opp, til å kunne nå en stor kundemasse og på den måten skape et bærekraftig grunnlag for deres forretningside. Produsentene holder gjerne til i distriktene, og derfor passer dette godt sammen med vår virksomhet, sier Karianne Andersen i TINE Distribusjon.

Tre ulike transportopplegg

TINE har tre ulike transportopplegg. Noen ganger henter vi varene hos produsentene og tar de inn til våre meieri, noen ganger leverer produsentene varene sine selv på meieriet, og andre ganger leverer de inn varene til nærmeste butikk slik at vi plukker dem opp når vi er der med våre varer. Deretter pakker vi varene og kjører ut. Noe blir distribuert lokalt, mens andre varer blir sendt på vår mellomtransport til andre meierier for nasjonal distribusjon.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Ap-nei til privatisering

Ap-nei til privatisering

Arbeiderpartiet sier nei til oppsplitting og privatisering av Statens vegvesen.

Aktiv topper igjen

Aktiv topper igjen

Norsk Kundebarometer: Aktiv har de mest fornøyde kundene i Trøndelag for sjuende gang.

Stort tollbeslag ved Vauldalen

Stort tollbeslag ved Vauldalen

7500 narkotiske tabletter ble beslaglagt ved Vauldalen tollsted.

Stjørdal kjøper område på Frigården

Stjørdal kjøper område på Frigården

Stjørdal kommune kjøper Frigårdsvegen 95 for å lette kommunens arbeid med å posisjonere seg som Trøndelags arrangemntskommune nr. 1.

Kommunestyremøte Røros

Opptak

Kommunestyremøte Røros

Se opptak fra kommunestyremøte på Røros.

Åpnet ny kontrollplass

Åpnet ny kontrollplass

Onsdag ble den nye kontrollplassen på Einangsmoen langs E14 mellom Hegra og Flora i Stjørdal åpnet.

Siste nytt i Trøndelag Vis flere

Rita og Tone i Floka

Rita og Tone i Floka

Rita Lier og Tone Henriksen har vært primus motor for å etablere kunstnerkollektivet Pottemakergata Malestudio på Stjørdal. De er gjester i Fredagsfloka denne uka.

Ap-nei til privatisering

Ap-nei til privatisering

Arbeiderpartiet sier nei til oppsplitting og privatisering av Statens vegvesen.

Aktiv topper igjen

Aktiv topper igjen

Norsk Kundebarometer: Aktiv har de mest fornøyde kundene i Trøndelag for sjuende gang.

På vei tilbake

På vei tilbake

Børge Pedersen fikk livet snudd opp ned i januar i år. Han er kaffegjest i Nea Radio denne uka.

Åpnet ny kontrollplass

Åpnet ny kontrollplass

Onsdag ble den nye kontrollplassen på Einangsmoen langs E14 mellom Hegra og Flora i Stjørdal åpnet.

Vil ha norsk hytteferie

Vil ha norsk hytteferie

Norgesferie er superpopulært blant europeiske hytteturister denne sommeren, viser ferske bookingtall. Tyskerne topper bestillingslistene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...