Nea Radio

Smitten brer om seg igjen:

To smittetilfeller på Stjørdal – advarer også mot festing

Tor Jakob Reitan er kommunedirektør i Stjørdal. Foto: Skjermbilde

Det ble kun 44 dager på rad uten smitte på Stjørdal fordi på den 45 dagen ble denne gode trenden brutt. - Stjørdal kommune har i dag dessverre fått meldt to positive tilfeller. Da er vi i gang igjen, og vi er klare for å følge opp aktivt fremover, sier kommunedirektøren.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.03.2021 kl 22:21

- Ett tilfelle gjelder innreise fra utland og vedkommende er i sikker karantene, den har vi kontroll på, sier kommunedirektør Tor Jakob Reitan.

- Det andre tilfellet er mere usikkert fordi dette er lokalt. Kommuneoverlege og hans team sporer nå aktivt etter mulig kilde - nærkontakter er satt i karantene og de er testet. Vi har ventet i hele kveld på de endelige svarene, fordi disse kan gi oss viktig kunnskap om mulig kilde. Svarene har ikke kommet ennå men vi velger å gå ut med info bredt nå for å være åpen om situasjonen.

Vi vet derfor foreløpig ikke om vi står inne i et utbrudd, eller om dette er en start på et utbrudd, sier Reitan

Påskefesting er svært uheldig men det foregår – det må unngås

- Våre undersøkelser i dag viser at det er avholdt en privat fest med 12-14 deltakere på lørdag. Det er svært uheldig og klanderverdig i den situasjonen Norge er i dag. Men vi understreker at det er usikkert om denne unødvendige festen er relevant for smittesituasjonen vi har nå, avslutter Reitan.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...