Nea Radio

2.div: Selbu tok viktig bortepoeng

Selbutrener Gørlin M Stokke (midten)er godt fornøyd med viktig bortepoeng mot Orkanger.
Til venstre assistent-trener Laila Størseth, t.h Guri Evjen-Kallar. Foto: Andreas Reitan

Selbu tok et viktig bortepoeng i går kveld da 2.divisjonsoppgjøret mot Orkanger endte uavgjort 29-29 (18-16).

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

2.divisjon: Orkanger - Selbu 29-29 (18-16)

I en 2.divisjonskamp i håndball spilte Orkanger og Selbu uavgjort 29-29 i Orkanger torsdag kveld. I en jevn og spennende kamp ledet hjemmelaget med to mål til pause og økte til tre rett etter avkast. Selbutrener Gørlin Stokke er spesielt fornøyd med at jentene hennes ikke lot seg stresse, men kom tilbake i kampen og tok et viktig bortepoeng.

- Det ble en tøff og jevn kamp hvor lagene bytter på å ha føringen. Orkanger går til pause med to måls ledelse. Etter pause setter Orkanger det første målet, og de leder med tre. Drekin blir denne gangen ikke stresset, jobber godt videre, og tar ledelsen tilbake når 10 min gjenstår. Derifra og ut koker det i hallen, og Orkanger utligner til 29 - 29 når 1 min og 30 sek gjenstår. Drekin feiler, og Orkanger har matchball, de bruker tiden ut, men drekin står i mot, forteller trener Gørlin.

- I 2.omgang står drekin godt i forsvar. Gledelig var det også å se at vi mange perioder er flinke til spille hverandre gode, og ruller opp til gode sjanser som omsettes i mål.

Selbu: Lena N. Stokke (mål), Marit Johanne Fuglem (mål), Mali I. V. Marstad 9, Ingeborg R. Holt 5, Marit Moen 4, Guri Gullbrekken 5, Trine Welve 2, Synne Dyrhaug 1, Kristin Mosleth 3, Guri Kallar, Malin Moslet, Tuva Dyrdal.

Mali Ingeborg ble kåret til Selbu beste spiller.

Mali Ingeborg Vollan Marstad ble kåret til Selbus beste spiller. Foto: Andreas Reitan

Neste kamp er hjemme mot Nordstrand 18. november.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...