Nea Radio

2.div: CSK2 vant fortjent

24-29: Kampen endte med borteseier. 24-29 stod det på lystavla i Selbuhallen etter 9-13 til pause. Foto: Andreas Reitan

Håndball: 225 tilskuere så Charlottenlund SK2 vinne fortjent 29-24 over Selbu i en 2.divisjonskamp i Selbuhallen tirsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Etter en svak start av hjemmelaget, var det Charlottenlund-jentene som tok kommandoen i Selbuhallen tirsdag kveld. Og beholdt den kampen ut.

Etter 9-13 ved pause, stod det til slutt 24-29 på lystavla i Selbuhallen.

De erfarne dommerne Terje Hansen og Johan Christian Cappelen hadde full kontroll som kampledere.

God Sofie

Sofie Breda-Ruud i CSK-målet ble den store forskjellen denne kampen. Skutt god?

- Vanligvis setter vi slike sjanser som vi fikk i dag, men ikke denne gang. Og våre egne målvakter var ikke oppe i den redningsprosenten de vanligvis har, kommenterer selbutrener Gørlin Matheson Stokke.

CSK-trener Eivind Sagosen vet han har et stortalent i målet. Den tidligere Stjørdal HK-spilleren har allerede fått sin landslagsdebut og var høyt og lavt i målet tirsdag kveld. Likevel mener Sagosen at hele laget denne gang skal ha skryt for måten de tok tak i kampen på. - Vi har nok en større bredde enn det Selbu har, men jeg syns også Selbu jobber godt, sier Sagosen.

Tøff avdeling

Byåsen bredde leder nå 2.divisjon avdeling 04 med 17 poeng etter 10 spilte kamper. Utleira har også 17 poeng og en kamp mindre spilt.
Forøvrig består avdelinga av trønderlagene Orkanger, Sverresborg, Levanger og Melhus/Gimse.

Selbu har ny hjemmekamp torsdag 13. desember mot Byåsen Bredde, mens Charlottenlund får LFH09 (Lillehammer Faaberg Håndball) på besøk søndag 16.

Selbu-trener Gørlin Matheson Stokke var ikke fornøyd med innsatsen denne gang.

Foto: NHF

Foto: NHF

Foto: NHF

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...