Nea Radio

Rørosregionen Næringshage:

2,5 millioner i tilskudd skal sikre fortsatt høyt aktivitetsnivå

Daglig leder i Rørosregionen Næringshage, Hans Petter Kvikne, er godt fornøyd med millioner til fortsatt satsing. Foto: Per Magne Moan

Næringshagen plasserer seg nok en gang på høyeste tilskuddsnivå.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Næringshagene mottar en årlig ramme fra SIVA. Disse midlene gir næringshagene i Norge anledning til å bistå regionalt næringsliv. Rørosregionen næringshage plasserer seg nok en gang på høyeste tilskuddsnivå for næringshager, i tildelinger for 2021.

Hektisk år for næringshagen

I tildelingen for 2021, mottar Rørosregionene næringshage 2,5 millioner i tilskudd gjennom næringshageprogrammet. Dette gir næringshagen mulighet til å holde frem med et allerede høyt aktivitetsnivå.

– Som de fleste andre, har vi vært gjennom en litt rar og hektisk periode det siste året. Noen bedrifter har vi jobbet enda tettere med enn tidligere. Vi har også hatt anledning til å bistå flere virksomheter i regionen, i samarbeid med kommuner, regionråd og andre innovasjonsaktører. Nyheten om en videreføring av tilskuddet gir oss trua på at vi kan opprettholde tett og god kontakt til næringslivet fremover og jobbe enda mer kvalitetsorientert, forteller daglig leder i Rørosregionen næringshage, Hans Petter Kvikne.

Sterk utvikling hos næringshager og inkubatorer

En nasjonal evaluering viser at næringshager og inkubatorer over hele landet har hatt en sterk utvikling de siste årene. Rørosregionen næringshage mottar tilskudd basert på en vurdering av oppnådde resultater antatt potensial.

– Næringshager og inkubatorer gjør en kjempejobb for at bedrifter over hele landet raskere skal lykkes med sin vekst og utvikling. Det er ekstra viktig i den tiden vi nå er inne i, sier Kjerstin Spjøtvoll, direktør i SIVA.

Rørosregionen Næringshage as er én av 40 næringshager som er en del av nettverket til Siva. Næringshagen er et regionalt innovasjonsselskap, leverandør av næringshageprogrammet i de åtte kommunene Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset, Folldal, Alvdal og Rendalen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...