Nea Radio

Røros, Holtålen, Selbu og Malvik får spillemidler:

162 millioner til trønderske anlegg

Spillemidler: Øra sentralidrettsanlegg i Røros får kr 365 000,- til lys og kunstgress. Foto: Per Magne Moan/Arkiv

Hovedutvalg for kultur fordelte onsdag 162 millioner kroner til 153 frilufts- og idrettsanlegg i Trøndelag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2020 kl 18:30

Som følge av koronapandemien har hovedutvalg for kultur og kulturdepartementet valgt å prioritere frivillige lag og foreninger som har igangsatt eller ferdigstilt sine anleggsprosjekter i år. Formålet er å bidra til at lag og foreninger kan betale løpende kostnader knyttet til bygging av anlegg for idrett og fysisk aktivitet.

- Vi tar frivillighetens utfordringer under koronakrisen på alvor, og deler ut hele årets pott for spillemidler til lagseide idrettsanlegg, sier May Britt Lagesen, leder for hovedutvalg kultur.

Årets tildeling av spillemidler omfatter tilskudd til idrettshaller, skyteanlegg, kunstgressbaner, klubbhus og lager, ski- og alpinanlegg, orienteringskart, anlegg innen motorsport, friidrett og ridning. Det er også i år en betydelig tildeling til friluftslivsanlegg.

Malvik, Selbu, Røros og Holtålen får dette:

Selbu:
Høgda Svendal Nærmiljøanlegg Kr 101 000,-
Holtålen:
Holtålen motorcrossanlegg Kr 585 000,-
Røros:
Øra sentralidrettsanlegg Kr 365 000,-
Langegga Kr 700 000,-
Glåmos samfunnshus Kr 396 000,-
Malvik:
Jervskogen Kr 101 000,-
Malvikmarka Kr 96 000,-
Venna Kr 135 000,-
Viksletta Kr 498 000,-
Mostadmarka sør Kr 150 000,-
Ivermoen Kr 196 000,-
Solemsvottan Kr 102 000,-
Øya idrettsanlegg Kr 1000 000,-

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...