Nea Radio

150 arrangement vekker byen til live

Kulturnatt Trondheim

Kulturnatt: Fredag er det klart for Kulturnatt Trondheim. Foto: Midtbyen Management

Fredag arrangeres Kulturnatt Trondheim for sjette år på rad. Trondheims største endagsfestival byr på en helaften med smakebiter fra byens rike kulturliv på kjente og ukjente arenaer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Noen av årets unike opplevelser er litteratur og poesi på Sjøbadet, barnefestival og fest på bydelshuset på Lademoen, og en rekke arrangement i Fjordgata. Man kan også oppleve åpent hus på Vitensenteret, Minigolf på Trondheim Camping, kurs i Pole Dance, omvisning på Rockheim, natt på Justismuseet, korstafett i Olavshallen, utekino på Café Ni Muser, tequilasmaking på Frida Restaurant, speeddate med TSO i Olavshallen, konsert med Ida Jenshus hos Johnny Love. I tillegg kan du velge mellom uttallige andre konserter, utstillinger, forestillinger, workshops, åpne gallerier og museer.

Årets byrom

Årets byrom er Jomfrugate allmenning, og dermed vekkes Fjordgata til live med over 20 tilhørende aktører som ønsker publikum velkommen til nye opplevelser. Fordelt på sine 663 meter, er fargerike Fjordgata en av årets trekkplaster med aktiviteter som åpent galleri, konserter, historisk foredrag om Tordenskioldbrygga, strikkekafé, tatoveringer for store og små, rebusløype, matkurs, tequilatasting, whiskey-vorspiel, karaoke og sex-quiz, Gore-tex utstilling og åpent drop-in verksted med kunstner tilstede.

På scenen i Jomfrugate allmenning starter en ny konsert hver time mellom kl. 18:00 – 22:00. Hit kommer navn som Kristofa, King George VIII, Unge Løve, Gerald Ofori, Musikalfabrikken og danseoppvisning med estisk folkedans.

Følg løypa

For å gjøre Kulturnatt enklere for publikum har arrangøren, Midtbyen Management, laget løypeforslag i ulike kategorier. Løypene inneholder arrangement som er relevante for kategorien, og som er mulig å følge i forhold til tidspunkt og start på alle arrangement. Noen av årets løyper er:

For de minste (5+)

Den nye studenten

Full bartefart

Skaperglede

Kjærlighetsstien

Der ingen skulle tru at noko kulturet kunne bu

For alle folk, vi har tegnspråktolk

Gratis posehotell

Turistinformasjonen i 2. etasje i Nordre Gate byr på gratis posehotell under Kulturnatt. Her kan handleposer trygt settes mens man utforsker og oppdager byens enorme og mangfoldige kulturtilbud.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...