Nea Radio

100 000 hver uke!

Bingosjef: Med 100 000 kroner i jackpoten, lover Nea Radios daglig leder og bingosjef, Stian Elverum, svært så spennende tirsdagskvelder framover! Foto: Arkiv

I Nea Radios kan du nå vinne 100 000 kroner i jackpot på radiobingoen hver eneste tirsdag. Premiere er 29. januar.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.01.2019 kl 21:17

Nea Radio benytter seg av de nye og utvida reglene for maks-gevinst etter at kulturdepartementet har endret forskriftene. De nye reglene er gjeldene fra januar i år.

– Vi er stolte av å kunne presentere muligheten for å kunne vinne hele 100 000 kroner hver eneste tirsdag, sier bingosjef og daglig leder Stian Elverum. Han lover i løpet av kort tid høyere pengesummer også på de ordinære premiene .

I følge ferske lyttertall har Nea Radio nå nesten 60 000 lyttere i Trøndelag i uka. Det utgjør omtrent like mange lyttere som NRK P3, NRK P1+, samt Radio Norge og P4.

– Vi er utrolig stolte over at vi står så sterkt i det store Trøndelag etter bare to år i eteren i dette området.

Lokalt innhold

- Vi satser på lokalt innhold som vårt fremste virkemiddel. I tillegg byr vi på underholdning med bred og variert musikk. Lyttertallene våre viser at vi har lyttere i alle aldre, noe vi føler som en stor tillitserklæring.

– Radiobingo er sosialt og spennende. Hver tirsdag kveld samles lyttere fra store deler av Trøndelag til en og en halv times spill. Enten på FM, DAB eller nettradio, sier Elverum som lover mange spennende omganger med bingo i tida som kommer.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...