Annonse
Nea Radio

Årets julegave fra Hegra Sparebank:

10 vinnere deler en kvart million

En av mottakerne: Metalldetektorbrødrene var blant de som ble stemt fram til å motta 25 000 kroner av Hegra Sparebank. På bildet: Joakim Korstad. Foto: Anne Gundersen

De 25 nominerte fikk til sammen over 2500 stemmer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

– Lokalt så er det mange dyktige ungdommer, foreldre, foresatte og andre ildsjeler som bidrar med utallige timer for å skape aktivitet, sire direktør for Hegra Sparebank, Arne Martin Laukvik.

– Da er det vårt samfunnsoppdrag å kunne bidra med økonomisk støtte. Hegra Sparebank støtter allerede mange ideelle lag, foreninger, prosjekter og kulturformidlere.

Overraskende stort engasjement, over 2.500 stemmer

Det er knyttet stor spenning til hvem av de nominerte som ble blant de 10 som fikk nok stemmer til å få kroner 25.000,-.

Banken forventet stort engasjement, men her ble det overraskende stort engasjement fra både de som var nominert og av de som ville stemme. 1.200 stemmer bli gitt allerede første dag i stemmeperioden og over 2.500 stemmer totalt.

Saken fortsetter under bildet:

Deler ut: Direktør i Hegra Sparebank, Arne Martin Laukvik, syntes det er stas å kunne dele ut en kvart million kroner til lokale lag og organisasjoner. Foto: Hegra Sparebank

10 av 25 nominerte får kr. 25.000

– Alle kandidatene fikk en god del stemmer, forteller Laukvik.

– Så vil det være sånn at når stemmene blir talt opp, så blir det 10 nominerte som er kjempefornøyd og 15 nominerte som hadde håpet å få nok stemmer til å bli blant de ti vinnerne.

Med 1 nominasjon fra hver ansatt ble det 25 kandidater totalt, selv om banken støtter opp om langt flere ideelle lag, foreninger, prosjekter og kulturformidlere.

Vinnerne

– Men bankens hjerte for dalføret, er det fantastisk fint å se at det er vinnerne fra hele dalføret, sier bankdirektøren. Kulturformidlere - engasjerte seniorer som legger til rette for idrettsaktivitet – aktiviteter innen fotball, håndball, sykkel, skiskyting og idrettsskole.

Saken fortsetter under faktaboksen

Disse fikk flest stemmer - i alfabetisk rekkefølge

Hegra Il håndball

IL Varden fotball

Kjentmann

Lånke Idrettsskole

Meråker Skiskytterklubb

Metalldetektorbrødrene

Remyra IL

Stjørdals-Blink sykkel

Stjørdals-Blink fotball veteranklubb

Tangmoen IL

– Det er viktig for mange - både det å bli engasjert og å være engasjert. Med hjerte for dalføret, bidrar vi i Hegra Sparebank med økonomisk støtte for å få til dette.

Med over 2.500 personer som har stemt denne gang, så viser det hvor stort engasjement det er for å bidra til at lokale aktiviteter kan komme godt i gang igjen, sier Arne Martin Laukvik.

Annonse