Nea Radio

1,5 millioner i overskudd for Tydal kommune

Rådmann Heidi Horndalen og økonomisjef Marthe Rønning Græsli er fornøyde med årsregnskapet for 2017. Arkivbilde. Foto: Nils Kåre Nesvold

Regnskapsmessig driftsresultat viser et mindreforbruk på 1,5 millioner kroner i Tydal kommune.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Regnskapsmessig resultat forteller lite om hvordan den økonomiske utviklingen her vært, men forteller heller om samlet avvik i forhold til budsjett, skriver Tydal kommune i ei pressemelding.

Tydal kommune nå har et disposisjonsfond på 19 millioner kroner.

– Det er meget tilfredsstillende at vi klarer å levere et regnskap som er i henhold til budsjett, til tross for en reduksjon i eiendomsskatt fra kraftverk på nesten 7 millioner i 2017, skriver kommunen.

Videre skriver kommunen at dette viser at de har gjennomført prosjektene som er politisk vedtatt gjennom året, samtidig som de har klart å holde utgiftene på et tilfredstillende nivå.

– Med de forutsetningene som lå til grunn ved årets start, er det all grunn til å berømme dette.

Kommunen ser også utfordringer i tiden som kommer.

– Vi leverer gode tjenester, men samtidig ser vi også utfordringer som tjenesteyter i en liten kommune hvor sentrale krav øker. I årene fremover må det fortsatt være fokus på å holde utgiftsnivået nede, slik at vi kan nærme oss anbefalingene om et netto driftsresultat på 1,75 prosent.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...