VM -bilen er klar

Bilentusiast og rallycrosskjører Tore Kristoffersen gleder seg til rallycrosshelg på Stjørdal, og firmaet Kristoffersen Bil er delsponsor til VM i rallycross på Lånkebanen. Den rullende promoteringsplakaten, en Renault Traffic Formula 2018-modell er klar for å vises fram på mange ulike arrangement landet rundt i tida som kommer. FOTO: Hell RX

Den nyankomne Renault Traffic Formula Edition 2018-modellen er klar for å vises fram og bli rullende promotering for VM i rallycross på Hell 8 – 10. juni.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.04.2018 kl 11:24

Nea Radio
Nea Radio

Bilen er dekorert med sponsorreklame for den store eventen i juni. Jeg syns det ble veldig fint, sier Tore Kristoffersen som i år er delsponsor sammen med sine bilimportører.

Bilen skal i tida fram mot VM kjøres rundt og brukes i forbindelse med ulike arrangement der folk samles. Den skal kjøres i Trøndelag så vel som i andre deler av landet, for at arrangementet skal bli kjent også utenfor Trøndelags grenser.

Hjertebarnet

For Tore Kristoffersen er VM og Lånkebanen selve hjertebarnet, og det ligger i genene å være opptatt av motorsport.

I 2016 mottok far til Tore, Johan Kristoffersen, Helge Hugdal og Harald Lauritzen Stjørdal kommunes kulturpris for sin iherdige innsats for å anlegge og utvikle bilcrossbanen på Frigården på 80-tallet. Gjennom utallige timer og frivillig innsats var de med på å utvikle banen slik at den i 2011 fikk internasjonal status som en av verdens fremste rallycrossbaner for både VM, EM for rallycross.

– Jeg har selv vært med siden starten, og har kjørt flere EM-løp på banen, forteller Tore Kristoffersen som selv dyrker sin hobby og lidenskap som rallycross-sjåfør og har egen bil og eget team rundt seg.

Hard konkurranse

– I fjor hadde jeg og teamet ambisjoner om å bli blant de 12 beste i Europa da jeg deltok på de fem EM-rundene i Spania (Barcelona), Norge (Lånke), Sverige (Høljes), Latvia (Riga) og Frankrike (Loach). Vi var nære, men vi nådde vel opp til en 16-plass av totalt 37 konkurrerende biler. Det er en hard konkurranse, og vanskelig å være helt i toppen, men det er en fantastisk stor opplevelse å være en del av dette, sier rallycross-sjåføren som ikke skal delta aktivt som sjåfør i år.

I tillegg til at Kristoffersen Bil bidrar med rullende reklame, gir han også støtte til alle administrasjonsbilene som skal brukes i forbindelse med arrangementet på Lånkebanen i juni.

Nøkkelord

Siste nytt i Trøndelag

Andrew Strong til Blues in Hell
  • Kultur

Frontmannen i The Commitments, Andrew Strong, kommer til Blues in Hell.

Fire seirer på rad for Ingebrigtsen & Co
  • Sport

Hør Kåre Ingebrigsten etter seier 2-0 mot tabelljumbo Start.

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

 
Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

Leter etter fortiden ved Selbusjøen
  • Kultur

Snart begynner arkeologer fra Vitenskapsmuseet i Trondheim å leter etter fortiden ved Selbusjøen. Målet er å få bedre innsikt hvordan livet artet seg ved og under vannflata i bronsealderen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE