Flere trøndere kjemper om Spellemann

Nominert: Når Cato Bekkevold ikke denger løs på trommesettet, er han oftest å finne med fiskestang i hånda. Nå er han og resten av Enslaved nominert til Spellemannspris i kategorien metall for plata "E". FOTO: Lerzan Tuncbil Bekkevold

En rekke trøndere er nominerte til Spellemannsprisen som deles ut i Oslo 25. februar, deriblant Cato Bekkevold og Enslaved i kategorien metall.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

I dag ble lista over nominerte til Spellemannsprisen offentliggjort og en rekke trøndere er blant dem som har nådd opp i den prestisjetunte konkurransen. Enslaved, med innflyttet tydaling Cato Bekkevold på trommer, er nominert i kategorien metall for plata "E", mens Astrid S. er nominert i kategorien Årets Låt med Think before I talk. Produsentduoen Stargate er nominerte i kategorien Årets Produsent.

Kan få priser

Også Motorpsycho, Dr. Bekken og Sløtface kan hente priser hjem til Trøndelag i det som blir den 45. utgaven av Spellemannsprisen. Musikkbransjens hyllest til seg selv skal ledes av Jenny Skavlan, Thomas Felberg og Tarjei Strøm i Oslo konserthus 25. februar.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Smil med stil
  • Kultur

Nå er det ikke lenge til Nyttårskonserten i Bruket kulturhus i Hommelvik, noe som gjerne ses som den offisielle åpningen av kulturåret i Malvik kommune.

Karolinerspelet selger
  • Kultur

Karolinerspelets forestilling lørdag er utsolgt. Også til premieren torsdag og til forestillinga fredag er det nå stor interesse for ledige billetter.

Klart for heftige følelser i Bruket
  • Kultur

Torsdag er det duket for Carmen i Bruket kulturhus i Hommelvik og det er de helt store følelsene som er i sving når det som er verdens mest spilte opera settes opp.

 
Trøndersk dominans i Det Norske Måltid
  • Nyheter

Under en storslått tiårsfinale for Det Norske Måltid gikk hele 5 av 13 priser til Trøndelag.

Floka
  • Floka

#Metoo, Trump, Kjendisfarmen, Bitcoin og Tonya Harding blant sakene som var oppe til diskusjon i fredagens sending.

Jo Vestly åpner Karolinerspelet
  • Kultur

Jo Vestly skal åpne Karolinerspelet i Tydal torsdag 18. januar.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE