Flere trøndere kjemper om Spellemann

Nominert: Når Cato Bekkevold ikke denger løs på trommesettet, er han oftest å finne med fiskestang i hånda. Nå er han og resten av Enslaved nominert til Spellemannspris i kategorien metall for plata "E". FOTO: Lerzan Tuncbil Bekkevold

En rekke trøndere er nominerte til Spellemannsprisen som deles ut i Oslo 25. februar, deriblant Cato Bekkevold og Enslaved i kategorien metall.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

I dag ble lista over nominerte til Spellemannsprisen offentliggjort og en rekke trøndere er blant dem som har nådd opp i den prestisjetunte konkurransen. Enslaved, med innflyttet tydaling Cato Bekkevold på trommer, er nominert i kategorien metall for plata "E", mens Astrid S. er nominert i kategorien Årets Låt med Think before I talk. Produsentduoen Stargate er nominerte i kategorien Årets Produsent.

Kan få priser

Også Motorpsycho, Dr. Bekken og Sløtface kan hente priser hjem til Trøndelag i det som blir den 45. utgaven av Spellemannsprisen. Musikkbransjens hyllest til seg selv skal ledes av Jenny Skavlan, Thomas Felberg og Tarjei Strøm i Oslo konserthus 25. februar.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Anbefaler krim til påske
  • Boktipset

Bibliotekar har med seg boka «Harpiks» i ukas boktips.

Skal lage liv i Bergmannsgata

«Levd liv i Bergmannsgata gjennom 350 år» er valgt som tema for kunstprosjektet NåDa, som skal gjennomføres på Røros fra april til neste sommer.

Uka på Storstuggu
  • Kultur

Nærmer seg påskeferie, men først er det Farende Fant.

 
Slik er 6. klassingenes drømmehus
  • Kultur

Mandag åpnet elevene på 6. trinn ved Fosslia skole utstillingen "Drømmehuset mitt" i Kimen.

Herlige dansere i Bruket
  • Kultur

Lørdag avholdt Sveberg Danseklubb sin sedvanlige sesongavslutning og for et show det var! Se bildene her.

Skihistorisk dag i Ålen Skisenter
  • Kultur

Skiløbercompagniet inviterte til konkurranse i gamle skiøvelser.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE