Rosenborg kom knallsterkt tilbake mot rivalen

Rosenborg beroliget et noe tvilende publikum før kampstart med en overbevisende seier. Foto: Per-Erik Ofstad

Kjernen viste avsky mot Molde-spiller tiltalt for voldtekt, mens spillerne valset over Molde 4-0.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2018 kl 09:39

Kåre Ingebrigsten valgte for første gang denne sesongen å starte med både Søderlund og Bendtner på topp. Etter halvtimen på Lerkendal var det tydelig hvorfor. De to høyreiste herrene satte hvert sitt mål, og stilnet de tilreisende fra Molde. Hjemmelaget puttet hele fire baller i nettet bak Andreas Linde i første omgang, men dommer Kai Erik Steen annullerte brorparten.

Punkterte kampen før timen var omme

Seks minutter etter hvilen punkterte Konradsen kampen med et presist hodestøt. Bedre ble det ikke for Molde da Bendtner puttet sitt andre for kvelden etter et fortreffelig innlegg fra Hedenstad. Den høyreiste dansken og hjemvendte Søderlund var tydelige publikumsfavoritter denne kvelden. Førstnevnte fikk stående applaus av de 16 154 oppmøtte, mens Søderlund hele kampen fikk tilrop fra supporterne. Nyervervelsene Zekhnini og Hovland debuterte begge for hjemmelaget denne kvelden.

Solskjær er etter kampen klar på at han aldri har tapt så fortjent mot Rosenborg. Foto: Per-Erik Ofstad

Kjernen viste avsky mot Molde-spiller tiltalt for voldtekt.

Med bannere som "Nei er nei, voldtekt= sex uten samtykke" og "Molde scorer - kun når andre sover" ga kjernen tydelig uttrykk for hva de tenker om Molde-spilleren. Ryktene gikk tidligere denne uka om at Kjernen og ledelsen i Rosenborg har møtt hverandre for å diskutere supporterklubbens ventede markering under kampen. Molde-spilleren som er tiltalt for en sovevoldtekt måtte tåle piping fra Kjernen hele kampen.

Kjernen med tydelig standpunkt ovenfor den voldtekts-tiltalte spilleren fra Molde. Foto: Per-Erik Ofstad

Siste nytt i Sport Vis flere

Bare kaptein Mike snakket

Bare kaptein Mike snakket

Bare kaptein Mike Jensen uttalte seg om trenerbyttet da Rini Coolen søndag ledet sin første Rosenborg-trening.

NM elgbane avgjort etter omskytinger

NM elgbane avgjort etter omskytinger

Det ble en spennede avslutning på NM elgbane i Dalsbygda i dag. Omskytinger måtte til for å skille toppen av resultatlista. Nils Even Dragmyrhaug fra Ålen var en av de som kjempet om NM-tittelen.

Tar over som trener etter Kåre Ingebrigtsen

RBK:

Tar over som trener etter Kåre Ingebrigtsen

Etter fire år som hovedtrener er Kåre Ingebrigsten ferdig på Brakka. Inn som ny hovedtrener kommer nederlenderen Rini Coolen.

Ingebrigtsen fratrer som hovedtrener i RBK

Ingebrigtsen fratrer som hovedtrener i RBK

Rosenborg kaller inn til pressekonferanse.

470 deltakere har jaktet stolper så langt i sommer

470 deltakere har jaktet stolper så langt i sommer

Det er ikke bare mursteiner man kan jakte på i Røros, det foregår også en stolpejakt i kommunen.

RBK videre etter dommerparodi og straffedrama

RBK videre etter dommerparodi og straffedrama

Tre straffer, rødt kort, Bendtner-show og bulgarsk dommerparodi.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...