Plassryssen tapte på Øra

FOTO: Jan Ove Sorken

Kvik tok med alle poengene til Trondheim etter 2-4.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Røros hang ikke med i første omgang og Kvik gjorde nesten som de ville ute på Øra stadion og scoret tre ganger. Etter sin bedrøvelig første omgang, kjempet hjemmelaget seg tilbake i kampen som ekte "plassryss" etter pause og vant omgangen 2-1, men tapte kampen 2-4 mot et godt Kvik-lag.

Kampen vil bli husket for en alvorlig skade på en Kvik-spiller, i følge Kvik-benken var et et stygt brudd i begge leggbein. Kampen ble stoppet i en halvtime i påvente av ambulanse og akutt bil.

Artikkelen fortsetter under bildet

Se bildet større

Kampen ble stanset i en halv time i påvente av ambulanse da en Kvik-spiller ble stygt skadet. FOTO: Jan Ove Sorken

Røros ble fra første spark på ballen kjørt over på defensiven av hurtigspillende Kvik-spillere. Laget gjorde svært mange personlige feil, spesielt i de bakre rekker. Mange personlige feil og omgangen ble en kamp mot veggen. Røros hadde kun et skudd mot mål de første 45 minuttene. Gjestene tok ledelsen 1-0 etter 8 minutter. Etter 33 minutter fikk de straffe etter at en Kvik-spiller ble felt , det var i dette sammenstøtet at beinbruddet kom. Etter en halvtimes stopp satte gjestene straffen sikkert i mål til 2-0. 3-0 ble det seks minutter før pause på et skudd.

Røros -spillerne virket som de samme utenpå da de entret banen i andre omgang, men det hadde tydelig skjedd forandringer. Laget våget plutselig mer, og midtbanen kom høyere på banen. Lønn for jobbinga fikk de etter 62 minutter da Georg M. Rugelbakk ble spilt nydelig igjennom og reduserte til 1-3.

Kampen var nå mer jevnspilt og begge lag hadde sine sjanser. Men et minutt før slutt satte Kvik inn sitt fjerde mål til 1-4. To minutter på overtid kom kampens fineste mål, da Alen Hurtic smelte til fra 25 meter på et frispark som satt klistret i hjørne til sluttresultat 2-4.

Siste nytt i Røros/Holtålen

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Erland Haugen ute med ny sommerlåt

Tidligere Norske talenter- og X Factor-deltaker Erland Haugen fra Røros er ute med ny musikk, for første gang på sju år.

Se kommunestyremøtet i Røros
  • Kommunestyremøte

Se torsdagens kommunestyremøte fra Storstuggu i opptak her.

 
Her er de trønderske passkontorene som forsvinner
  • Nyheter

Politimestrenes kuttliste er klar - fem passkontor i Trøndelag forsvinner.

Tydal, Røros, Os og Holtålen innfører totalforbud mot bruk av åpen ild i utmark
  • Nyheter

Meget høy skogbrannfare i hele regionen.

Nye krav fra Statens Vegvesen fører til færre sykkelritt
  • Sport

Arrangørene av flere sykkelritt klarer ikke å følge opp de nye kravene til kursing av trafikkvakter og arrangement blir avlyst og lagt ned.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE