Plassryssen tapte på Øra

Foto: Jan Ove Sorken

Kvik tok med alle poengene til Trondheim etter 2-4.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Røros hang ikke med i første omgang og Kvik gjorde nesten som de ville ute på Øra stadion og scoret tre ganger. Etter sin bedrøvelig første omgang, kjempet hjemmelaget seg tilbake i kampen som ekte "plassryss" etter pause og vant omgangen 2-1, men tapte kampen 2-4 mot et godt Kvik-lag.

Kampen vil bli husket for en alvorlig skade på en Kvik-spiller, i følge Kvik-benken var et et stygt brudd i begge leggbein. Kampen ble stoppet i en halvtime i påvente av ambulanse og akutt bil.

Artikkelen fortsetter under bildet

Kampen ble stanset i en halv time i påvente av ambulanse da en Kvik-spiller ble stygt skadet. Foto: Jan Ove Sorken

Røros ble fra første spark på ballen kjørt over på defensiven av hurtigspillende Kvik-spillere. Laget gjorde svært mange personlige feil, spesielt i de bakre rekker. Mange personlige feil og omgangen ble en kamp mot veggen. Røros hadde kun et skudd mot mål de første 45 minuttene. Gjestene tok ledelsen 1-0 etter 8 minutter. Etter 33 minutter fikk de straffe etter at en Kvik-spiller ble felt , det var i dette sammenstøtet at beinbruddet kom. Etter en halvtimes stopp satte gjestene straffen sikkert i mål til 2-0. 3-0 ble det seks minutter før pause på et skudd.

Røros -spillerne virket som de samme utenpå da de entret banen i andre omgang, men det hadde tydelig skjedd forandringer. Laget våget plutselig mer, og midtbanen kom høyere på banen. Lønn for jobbinga fikk de etter 62 minutter da Georg M. Rugelbakk ble spilt nydelig igjennom og reduserte til 1-3.

Kampen var nå mer jevnspilt og begge lag hadde sine sjanser. Men et minutt før slutt satte Kvik inn sitt fjerde mål til 1-4. To minutter på overtid kom kampens fineste mål, da Alen Hurtic smelte til fra 25 meter på et frispark som satt klistret i hjørne til sluttresultat 2-4.

Siste nytt i Røros/Holtålen Vis flere

NM elgbane avgjort etter omskytinger

NM elgbane avgjort etter omskytinger

Det ble en spennede avslutning på NM elgbane i Dalsbygda i dag. Omskytinger måtte til for å skille toppen av resultatlista. Nils Even Dragmyrhaug fra Ålen var en av de som kjempet om NM-tittelen.

Røykutvikling i Brekken

Røykutvikling i Brekken

Brenning av gress var årsak til røykutviklingen i Brekken.

Tordenværet påvirker sendingene

Tordenværet påvirker sendingene

Senderen på Henvola er fremdeles nede.

FM friskmeldt på Røros

FM friskmeldt på Røros

Nea Radios FM-sender på Røros fungerer igjen.

Jobbet ved siden av traktoren

Jobbet ved siden av traktoren

Mannen i 60-årene som fikk en traktor over seg i Ålen i dag, arbeidet på ved siden av traktoren da ulykken skjedde.

Til sykehus med luftambulanse etter arbeidsulykke i Ålen

Til sykehus med luftambulanse etter arbeidsulykke i Ålen

En mann skal være alvorlig skadet etter å ha kommet under en traktor i Ålen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon